Disainiajakiri
Disainiajakiri
Salongitool

Riza Air

Salongitool Kaasaegne disainitool, mis sobib klubide, elukohtade ja hotellide puhkealadeks. Valmistatud orgaanilise välimusega struktuuriga, millele on lisatud spetsiaalne võre seljal, Riza tool on realiseeritud ainult säästva täispuidu ja looduslike lakkidega. Kujunduse inspiratsioon pärineb katalaani arhitekti Antoni Gaudí töödest ja pärandist, mille modernistlik arhitekt jättis Barcelonasse, inspireerides kunagi looduselemente ja orgaanilist ilmet.

Projekti nimi : Riza Air, Disainerite nimi : Thelos Design Team, Kliendi nimi : Thelos.

Riza Air Salongitool

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.