Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kinkekarp

Jack Daniel's

Kinkekarp Jack Danieli Tennessee viski luksuskinkikarp pole mitte ainult tavaline karp, mille sees on pudel. See ainulaadne pakendikonstruktsioon töötati välja suurepärase disainifunktsiooni, aga ka pudelite ohutu tarnimise ajal. Tänu suurtele avatud akendele näeme kogu kasti. Otse karbi kaudu saabuv valgus tõstab esile viski originaalset värvi ja toote puhtust. Kuigi kasti kaks külge on avatud, on väändejäikus suurepärane. Kinkekarp on täielikult valmistatud papist ja on täielikult mattlamineeritud kuumade stantsimis- ja surutrükielementidega.

Projekti nimi : Jack Daniel's, Disainerite nimi : Kantors Creative Club, Kliendi nimi : Kantors Creative Club.

Jack Daniel's Kinkekarp

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.