Disainiajakiri
Disainiajakiri
Etiketid

Propeller

Etiketid Propeller on erinevate maailma piirkondade piiritusjookide kogum, mida seob lennureisi teema ja pilootreisija kui bränditegelane. Kõigi jookide omadusi tutvustatakse arvukate illustratsioonide, lennumärke meenutavate siltide ja kokteiliretseptidena kasutatavate visanditega. Mitmekülgset kujundust täiendavad mitmesugused värvilise fooliumi toonid, erinevad lakid, mustrid ja reljeeftrükk.

Projekti nimi : Propeller, Disainerite nimi : Asta Kauspedaite, Kliendi nimi : Stumbras.

Propeller Etiketid

See suurepärane disain on valgustustoodete ja valgustusprojektide disainikonkursi kuldse disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema kuldsete auhindadega pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi valgustustooteid ja valgustusprojektide kujundustöid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.