Disainiajakiri
Disainiajakiri
Lamp

the Light in the Bubble

Lamp Valgus mullis on moodne lambipirn vana hõõgniidi Edisoni lambipirni mälestuseks. See on pleksiklaasilehe sisse paigaldatud led-valgusallikas, mis on laseriga lõigatud ja mis moodustab lambi kuju. Pirn on läbipaistev, kuid valgust sisse lülitades näete hõõgniiti ja pirni kuju. Seda saab kasutada nagu rippvalgustit või traditsioonilise pirni asendamisel.

Projekti nimi : the Light in the Bubble, Disainerite nimi : Andrea Ciappesoni, Kliendi nimi : Ciappesoni lighting+design.

the Light in the Bubble Lamp

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.