Disainiajakiri
Disainiajakiri
Butiikhotell

108T Playhouse

Butiikhotell 108T Playhouse on boutique-hotell, mis pakub pilgu Singapuri eluviisile. Mänguliste meeliülendavate disainielementidega tutvumisel saavad külalised õppida tundma Singapuri pärandit, ajalugu ja kultuuri. Neid ootab autentne kogemus, kuna sviitides on mõeldud elamist, mitte ainult öö veetmist. Omaette sihtkoht, 108T mängumaja tervitab külastajaid oma ruumides viibima ja kogema, mis tunne on elada, töötada ja mängida kõik ühes kohas - nähtus, mis on üha levinum Singapuri maismaal.

Projekti nimi : 108T Playhouse, Disainerite nimi : Constance D. Tew, Kliendi nimi : Creative Mind Design Pte Ltd.

108T Playhouse Butiikhotell

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.