Disainiajakiri
Disainiajakiri
Mänguasi

Sofia

Mänguasi Kujundus on inspireeritud 19. sajandi Sloveenia puukärust nukkudele. Disaineritele esitati väljakutse: võtta sajandivanune mänguasja, anda sellele uuesti eesmärk, muuta see ahvatlevaks, kasulikuks, huvitavaks kujunduslikuks, erinevaks ning ennekõike lihtsaks ja elegantseks. Autorid kujundasid nukkudele kaasaegse kaasaskantava lapsevoodi. Nad tulid välja orgaanilise kujuga, illustreerides lapse ja imiku mänguasja suhte pehmust. Põhimõtteliselt on see valmistatud puidust ja tekstiilist. Seda saab kasutada nukkude magamiseks, transportimiseks ja hoidmiseks. See mänguasi julgustab sotsiaalset mängu.

Projekti nimi : Sofia, Disainerite nimi : Klavdija Höfler and Matej Höfler, Kliendi nimi : kukuLila.

Sofia Mänguasi

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.