Disainiajakiri
Disainiajakiri
Avalik Heli Mööbel

Sonoro

Avalik Heli Mööbel "Sonoro" on projekt, mis põhineb avaliku mööbli idee muutmisel Colombias avaliku helimööbli (löökpillide) kujundamise ja arendamise kaudu. See muudab, stimuleerib ja genereerib kogukonna välja töötatud kultuuripraktikate taaskehtestamist ja kaasamist, et väljendada end nende kultuurilise mitmekesisuse tõttu, mis võimaldab nende identiteedi elemente võimendada. See on mööbel, mis loob ruumi sekkumispiirkonna erinevate kasutajate (elanikud, turistid, külastajad ja üliõpilased) vaheliseks suhtlemiseks ja sotsialiseerumiseks.

Projekti nimi : Sonoro, Disainerite nimi : Kevin Fonseca Laverde, Kliendi nimi : Universidad Nacional de Colombia sede Palmira and Universidad Pontificia Bolivariana sede Medellín.

Sonoro Avalik Heli Mööbel

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.