Disainiajakiri
Disainiajakiri
Järjehoidja

Brainfood

Järjehoidja Brainfoodi järjehoidjad on humoristlik lähenemine lugemistegevusele kui "aju toidule", seetõttu on need vormitud lusika, kahvli ja noaga! Sõltuvalt teie lugemist, kirjanduse laadist, võite valida õige kuju, nt. romantika- ja armastuslugude jaoks eelistage lusika järjehoidjat, filosoofia ja luule jaoks kahvlikujulist kuju ning komöödia- ja scifi-lugemiste jaoks võite valida nuga. Järjehoidjaid on paljudes teemades. Kreeka traditsioonilise suveniiri uue kujundusettepanekuna on siin kreeka toit, kreeka suvi ja kreeka motiivid.

Projekti nimi : Brainfood, Disainerite nimi : Natasha Chatziangeli, Kliendi nimi : Natasha Chatziangeli Design Studio.

Brainfood Järjehoidja

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.