Disainiajakiri
Disainiajakiri
Raamaturiiul

More Is Different

Raamaturiiul Mõeldes soovist pakkuda välja raamaturiiul, mis vähendaks toorainete kasutamist, kajastub More is Different (MID) ja ühendab puusepatööstuses esivanemate teadmised tänapäevase disaini teadmistega. Yves-Marie Geffroy annab raamatukapi kasutamisviisile uue tähenduse. Selle ajatu kujunduse ja ootamatu eksperimendi käigus leitakse kontseptsioon, mis ei kahjusta funktsiooni, esteetikat, vastupidavust ega jätkusuutlikkust.

Projekti nimi : More Is Different, Disainerite nimi : yves-marie Geffroy, Kliendi nimi : Yves-Marie Geffroy.

More Is Different Raamaturiiul

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.