Disainiajakiri
Disainiajakiri
Maja

Dezanove

Maja Arhitekti inspiratsioon tuli “bateade” taasväärtustatud eukalüptipuust. Need on rannakarpide rannakarbitootmise platvormid ja moodustavad Hispaania Ria da Arousa väga olulise kohaliku tööstuse. Nendel platvormidel kasutatakse eukalüptipuitu ja piirkonnas on selle puu pikendusi. Puidu vanust ei varjata ning erinevate aistingute loomiseks kasutatakse puidu erinevaid väliseid ja sisemisi külgi. Maja proovib laenata ümbruse traditsioone ja neid kujunduses ning detailideni läbi jutustatud loo kaudu paljastada.

Projekti nimi : Dezanove, Disainerite nimi : iñaki leite, Kliendi nimi : YourArchitectLondon.

Dezanove Maja

See hämmastav disain on hõbedase disainiauhinna võitja moe-, rõiva- ja rõivakujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema hõbepreemiaga pärjatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi moe-, rõivaste ja rõivaste kujundustöid.

Päeva disainimeeskond

Maailma suurimad disainimeeskonnad.

Mõnikord vajate tõeliselt suurepäraste disainilahenduste loomiseks väga suurt andekate disainerite meeskonda. Iga päev esindab meid eraldiseisev auhinnatud innovaatiline ja loominguline disainimeeskond. Uurige ja avastage originaalset ja loomingulist arhitektuuri, head disaini-, moe-, graafilise disaini ja disainistrateegia projekte kogu maailma disainimeeskondade poolt. Saage inspiratsiooni suurmeistrite disainerite originaalteostest.