Disainiajakiri
Disainiajakiri
Ripats

My Soul

Ripats Minu hinge ripats on klassikalise realismi kaasaegne kujundus, mis ühendab harmoonilise ja sujuva topoloogia lillede ja linnu realismiga. Valikliiliad ja kolibri pole juhuslik valik. Kolibir on tugevuse sümbol inimestele, kes on elus palju läbi elanud ning liiliad on tuntud oma pikaajalise õitsemise ja ilu poolest. Kahe sümboli kombinatsioon kujutab ajatut hinge, kes saavutab vaimse kasvu elus väljakutsete kaudu. Seda ripatsit võiks kasutada käevõru võlus.

Projekti nimi : My Soul, Disainerite nimi : Larisa Zolotova, Kliendi nimi : Larisa Zolotova.

My Soul Ripats

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.