Disainiajakiri
Disainiajakiri
Sõnumiteenus

Moovin Card

Sõnumiteenus Moovin Card on uuenduslik QR-koodil põhinev sõnumivahetuse tööriist, mis on kombinatsioon õnnitluskaardist ja videosõnumist. Moovin võimaldab kasutajatel luua ja manustada füüsiliste õnnitluskaartidele Moovini rakendusega loodud isikupärastatud foto- ja videosõnumeid. Videosõnumid on seotud QR-koodidega, mis on juba kaartidele sisse trükitud. Saaja peab video vaatamiseks lihtsalt QR-koodi skannima. Moovin on ainulaadne sõnumipakkimise teenus, mis aitab toimetada teie tunnetega, mida on üksi sõnadega raske väljendada.

Projekti nimi : Moovin Card, Disainerite nimi : Uxent Inc., Kliendi nimi : Moovin.

Moovin Card Sõnumiteenus

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva kujunduslegend

Legendaarsed disainerid ja nende auhinnatud tööd.

Disainilegendid on äärmiselt kuulsad disainerid, kes muudavad meie maailma oma heade kujundustega paremaks kohaks. Avastage legendaarsed disainerid ja nende uuenduslikud tootedisainid, originaalsed kunstiteosed, loominguline arhitektuur, silmapaistvad moedisainilahendused ja disainistrateegiad. Nautige ja uurige kogu maailmas auhinnatud disainerite, kunstnike, arhitektide, uuendajate ja kaubamärkide originaalseid disainiteoseid. Saage inspiratsiooni loomingulistest kavanditest.