Disainiajakiri
Disainiajakiri
Fotograafia

Livaboards of Maldives

Fotograafia Pilt on tehtud Maldiivide otsepoodide kaanefoto 2014. aastal. Selle pildistamiseks kasutati ühtlast drooni oktokopterit, mille külge oli kinnitatud Nikon D4. ainulaadne vaade Maldiivide mošeele, ideaalses asukohas ja keskkonnas. Idee oli näidata Maldiivide otseplaate oma ametlikus ajakirjas. Selle pildi inspiratsioon on pärit loodusest ja lihtsusest, silmas pidades kaanelehe kujundust. Pilt pidi olema võimalikult minimaalne, andes pildil ruumi ka kirjutatava teksti jaoks.

Projekti nimi : Livaboards of Maldives, Disainerite nimi : Ismail Niyaz Mohamed, Kliendi nimi : A.N Associates.

Livaboards of Maldives Fotograafia

See hea disain on pakendikujunduskonkursi disainiauhinna võitja. Kindlasti peaksite nägema auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, uuenduslikke, originaalseid ja loomingulisi pakendikujunduse teoseid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.