Disainiajakiri
Disainiajakiri
Fuajee Ruum

Liantan Shi

Fuajee Ruum Suure skulpturaalse kuju rakendamine ruumi ümberkujundamiseks ja visuaalse fookuse loomiseks Esiteks tehke sissepääsukõrgusel suur puittekstuuriga kõverjooneline lagi ja moodustage kõvera põhjas alus. Siis paremal pool on võllikolonn kaunistatud ellipsiks ja pinda ümbritseb kolm lootose kroonlehte. Visuaalses elamuses on see nagu "lootustandev lootos", mis kannab kogu fuajee ruumi.

Projekti nimi : Liantan Shi, Disainerite nimi : Jack Chen Ya Chang and Angela Chen Shu, Kliendi nimi : B.P.S design.

Liantan Shi Fuajee Ruum

See suurepärane disain on pronksi disaini auhinna võitja arhitektuuri, hoonete ja ehitiste kujunduskonkursil. Kindlasti peaksite nägema pronksi auhinnatud disainerite disainiportfelli, et avastada palju muid uusi, innovaatilisi, originaalseid ja loomingulisi arhitektuuri-, hoonete ja rajatiste kujundamise töid.

Päeva disainiintervjuu

Intervjuud maailmakuulsate disaineritega.

Lugege uusimaid intervjuusid ja vestlusi disaini, loovuse ja innovatsiooni teemal ajakirjaniku ning maailmakuulsate disainerite, kunstnike ja arhitektide vahel. Vaadake kuulsate disainerite, kunstnike, arhitektide ja uuendajate uusimaid disainiprojekte ja auhinnatud kavandid. Avastage uusi teadmisi loovuse, innovatsiooni, kunsti, disaini ja arhitektuuri kohta. Tutvuge suurepäraste disainerite disainiprotsessidega.