Disainiajakiri
Disainiajakiri
Skulptuur

Atgbeyond

Skulptuur Xi'an asub Suure Siiditee alguspunktis. Kunsti loomingulises uurimisprotsessis ühendavad nad Xi'an W hotellibrändi kaasaegse olemuse, Xi'ani erilise ajaloo ja kultuuri ning Tangi dünastia imelised kunstilood. Popist ja grafiti kunstist saab W hotelli kunstiline väljendus, millel oli sügav mõju.

Sadama Kaubamärgi Muutmine

Hak Hi Kong

Sadama Kaubamärgi Muutmine Yong-An kalasadama CI süsteemi taastamiseks kasutatakse ettepanekus kolme kontseptsiooni. Esimene neist on uus logo, mis loob konkreetse visuaalse materjali, mis on välja toodud Hakka kogukonna kultuurilistest iseärasustest. Järgmine samm on meelelahutuskogemuse uuesti uurimine, seejärel looge kaks maskoti tegelast, kes esindavad, ja laske neil ilmuda uutesse vaatamisväärsustesse, et turisti sadamasse suunata. Viimane, kuid mitte vähem oluline - üheksa plaadi hööveldamine, mis on ümbritsetud meelelahutuslike tegevuste ja maitsvate köökidega.

Näitusekujundus

Tape Art

Näitusekujundus 2019. aastal tekitas Taipeid visuaalne pidu joontest, värvipaladest ja fluorestsentsist. See oli FunDesign.tv ja Tape That Collective'i korraldatud kunstinäitus Tape That. Kaheksas lindikunsti installatsioonis esitati mitmesuguseid ebaharilike ideede ja tehnikatega projekte, kus eksponeeriti üle 40 lindimaali koos videotega kunstnike varasematest töödest. Samuti lisasid nad säravaid helisid ja valgust, et muuta sündmus ümbritsevast kunstimiljööks ning nende poolt kasutatud materjalide hulka kuulusid riidelindid, kanalilindid, paberilindid, pakendilugid, plastlindid ja fooliumid.

Installatsioonikunst On Kunsti

Inorganic Mineral

Installatsioonikunst On Kunsti Inspireerituna sügavatest looduse ja tunnetest arhitekti vastu, keskendub Lee Chi ainulaadsete botaanilise kunsti installatsioonide loomisele. Kunsti olemuse üle mõtiskledes ja loomingulisi tehnikaid uurides muudab Lee elusündmused formaliseeritud teosteks. Selle tööseeria eesmärk on uurida materjalide olemust ja kuidas materjale saab rekonstrueerida esteetilise süsteemi ja uue vaatenurga abil. Lee usub ka, et taimede ja muude kunstlike materjalide ümberdefineerimine ja rekonstrueerimine võib muuta loodusmaastiku inimestele emotsionaalseks.

Ettevõtte Ümberbrändimine

Astra Make-up

Ettevõtte Ümberbrändimine Brändi jõud seisneb mitte ainult selle võimes ja visioonis, vaid ka kommunikatsioonis. Kergelt kasutatav kataloog, mis on täidetud tugeva tootefotograafiaga; tarbijatele orienteeritud ja atraktiivne veebisait, mis pakub sidusteenuseid ja ülevaadet bränditoodetest. Samuti arendasime brändi sensatsiooni kujutamisel visuaalset keelt koos fotograafia moestiili ja värske suhtlusliiniga sotsiaalmeedias, loome dialoogi ettevõtte ja tarbija vahel.

Kirjatüüpi Kujundus

Monk Font

Kirjatüüpi Kujundus Munk otsib tasakaalu humanistlike sans-serifide avatuse ja loetavuse ning ruudukujulise sans-serifi korrapärasema iseloomu vahel. Ehkki algselt kujundati ladina kirjatüübina, otsustati varakult, et see vajab araabiakeelse versiooni lisamiseks laiemat dialoogi. Nii ladina kui ka araabia keel kujundavad meile sama mõtte ja ühise geomeetria idee. Paralleelse disainiprotsessi tugevus võimaldab kahes keeles tasakaalustatud harmooniat ja armu. Nii araabia kui ka ladina keel töötavad sujuvalt koos, kuna neil on jagatud loendurid, varre paksus ja kumerad vormid.