Disainiajakiri
Disainiajakiri
Segakasutusega Arhitektuur

Shan Shui Plaza

Segakasutusega Arhitektuur Ajaloolises Xi'ani linnas ärikeskuse ja TaoHuaTani jõe vahel asuva projekti eesmärk pole mitte ainult mineviku ja oleviku, vaid ka linna ja looduse sidumine. Inspireerituna Peachi õitest kevadisest hiina muinasjutust, pakub projekt paradiisi elu- ja töökohta, pakkudes tihedat seost loodusega. Hiina kultuuris omab mägiveefilosoofia (Shan Shui) olulist tähendust inimese ja looduse vahelisest suhtest, pakkudes seega saidi vesist maastikku ära kasutades projekti ruume, mis kajastavad linnas Shan Shui filosoofiat.

Ettevõtte Identiteet

film festival

Ettevõtte Identiteet "Kino, ahoi" oli Kuubas toimuva Euroopa filmifestivali teise väljaande tunnuslause. See on osa disaini kontseptsioonist, mis keskendub reisimisele kui kultuuride ühendamise viisile. Kujundus kutsub esile kruiisilaeva reisi Euroopast Havannasse, kus on filmid. Festivali kutsete ja piletite kujundus oli inspireeritud passidest ja pardakaartidest, mida täna kasutavad reisijad üle kogu maailma. Filmide kaudu reisimise idee julgustab avalikkust olema kultuurivahetuse suhtes vastuvõtlik ja uudishimulik.

Lamp

Little Kong

Lamp Little Kong on ümbritsevate lampide sari, mis sisaldab idamaist filosoofiat. Idamaade esteetika pöörab suurt tähelepanu virtuaalse ja tegeliku, täieliku ja tühja vahelisele seosele. Valgusdioodide peitmine metallist postile mitte ainult ei taga lambivarju tühjust ja puhtust, vaid eristab Kongit teistest lampidest. Disainerid leidsid teostatava käsitöö pärast enam kui 30-kordset katset, et valgus ja mitmesugused tekstuurid suurepäraselt esitada, mis võimaldab hämmastavaid valgustuskogemusi. Alus toetab traadita laadimist ja sellel on USB-port. Seda saab sisse või välja lülitada lihtsalt kätega vehkides.

Suupisted

Have Fun Duck Gift Box

Suupisted Kinkekast "Lõbutsege pardist" on spetsiaalne kinkekarbike noortele. Pikselstiilis mänguasjadest, mängudest ja filmidest inspireeritud kujundus kujutab noortele huvitava ja detailse illustratsiooniga "toidulinna". IP-pilt integreeritakse linna tänavatele ja noored armastavad sporti, muusikat, hip-hopi ja muid meelelahutustegevusi. Kogege toidu nautimise ajal lõbusaid spordimänge, väljendage noort, lõbusat ja õnnelikku eluviisi.

Toidupakend

Kuniichi

Toidupakend Jaapani traditsiooniline konserveeritud toit Tsukudani pole maailmas kuigi tuntud. Sojakastmel põhinev hautatud roog, mis ühendab endas mitmesuguseid mereande ja maa koostisosi. Uus pakend sisaldab üheksat etiketti, mis on mõeldud traditsiooniliste Jaapani mustrite moderniseerimiseks ja koostisosade omaduste väljendamiseks. Uus kaubamärgi logo on loodud ootusega seda traditsiooni järgmiseks 100 aastaks jätkata.

Mesi

Ecological Journey Gift Box

Mesi Mee kinkekarbi kujundus on inspireeritud Shennongjia "ökoloogilisest rännakust" koos rikkalike looduslike taimede ja hea loodusliku ökoloogilise keskkonnaga. Kohaliku ökoloogilise keskkonna kaitsmine on disaini loominguline teema. Kujundus võtab kasutusele Hiina traditsioonilise paberilõike- ja varikanukukunsti, et näidata kohalikku loodusökoloogiat ja viit haruldast ja ohustatud esimese klassi kaitstud looma. Pakkematerjalil kasutatakse töötlemata rohtu ja puitpaberit, mis esindab looduse ja keskkonnakaitse kontseptsiooni. Välist karpi saab kasutada oivalise säilituskarbina taaskasutamiseks.