Disainiajakiri
Disainiajakiri
Talumaja

House On Pipes

Talumaja Jalatud Ă”hukeste terasest torude vĂ”re vĂ€hendab hoone jalajĂ€lge, pakkudes samas jĂ€ikust ja stabiilsust, et tĂ”sta elamispind sellest kĂ”rgemale. KooskĂ”las minimalistliku ikoonikĂ€sitlusega on see talumaja projekteeritud olemasolevate puude raamistikku, et vĂ€hendada sisemist soojusenergia suurenemist. Sellele on lisaks kaasa aidanud lendtuhaplokkide tahtlik fassaadiliseks lappimine, mille tagajĂ€rjel hoone tĂŒhjendab looduslikku tĂŒhjust ja varju. Maja tĂ”stmine tagas ka selle, et maastik oleks katkematu ja vaated oleksid piiramatud.

Maja

Basalt

Maja Ehitatud nii mugavuse kui ka elegantsuse saavutamiseks. See disain on tĂ”eliselt pilkupĂŒĂŒdev ja tĂ€helepanuvÀÀrne nii seest kui vĂ€ljast. Funktsioonide hulka kuuluvad tammepuit, aknad, mis on sisse toodud rohkelt pĂ€ikesevalgust, ja see on silmi rahustav. See on lummav oma ilu ja tehnika poolest. Kui olete siin majas, ei saa te mĂ€rgata rahulikkust ja oaasitunnet, mis teid ĂŒle vĂ”tab. Puude ja ĂŒmbritsevate pĂ€ikesekiirte tuuleke muudab selle maja ainulaadseks elukohaks eemal tihedast linnaelust. Basaltmaja on ehitatud nii, et see meeldiks ja mahutaks erinevaid inimesi.

Sisehoovi Ja Aiakujundus

Shimao Loong Palace

Sisehoovi Ja Aiakujundus Kasutades looduslikku ja ladusat keeles mĂ”istlikku maastiku korraldust, on hoovid ĂŒksteisega ĂŒhendatud mitmemÔÔtmeliselt, ĂŒksteisega lĂ€bi imbunud ja sujuvalt ĂŒmber kujundatud. Vertikaalset strateegiat oskuslikult kasutades muudetakse 4-meetrine kĂ”rguste erinevus projekti esiletĂ”stmiseks ja eripĂ€raks, luues mitmetasandilise, kunstilise, elava, loodusliku sisehoovi maastiku.

Avalik Kunstiruum

Dachuan Lane Art Installation

Avalik Kunstiruum Jinjiangi jĂ”e lÀÀnekaldal asuv Chengdu Dachuani rada on ajalooline tĂ€nav, mis ĂŒhendab Chengdu IdavĂ€rava linnamĂŒĂŒri varemeid. Projekti kĂ€igus ehitati ajaloos olev Dachuan Lane'i vĂ”lvkĂ€ik vanal viisil algsesse tĂ€navasse ja selle tĂ€nava loo rÀÀkis tĂ€navakunstiinstallatsioon. Kunstiinstallatsiooni sekkumine on omamoodi meedium lugude jĂ€tkamiseks ja edastamiseks. See ei reprodutseeri mitte ainult lammutatud ajalooliste tĂ€navate ja radade jĂ€lgi, vaid pakub ka uute tĂ€navate ja radade jaoks omamoodi linnamĂ€lu temperatuuri.

Kaide Renoveerimine

Dongmen Wharf

Kaide Renoveerimine Dongmeni kai on aastatuhandeid vana kai Chengdu emajĂ”el. Viimase "vanalinna uuendamise" vooru tĂ”ttu on piirkond pĂ”himĂ”tteliselt lammutatud ja ĂŒmber ehitatud. Projekti eesmĂ€rk on esitada kuulsusrikas ajalooline pilt kunsti ja uue tehnoloogia sekkumise kaudu pĂ”himĂ”tteliselt kadunud linna kultuuriplatsile ning aktiveerida ja uuesti investeerida pikk magav linnainfrastruktuur linna ĂŒldkasutatavasse valdkonda.

Hotell

Aoxin Holiday

Hotell Hotell asub Luzhou linnas Sichuani provintsis - linnas, mis on tuntud oma veini poolest, mille kujundus on inspireeritud kohalikust veinikoobast - ruumist, mis kutsub esile tugeva uurimissoovi. Fuajee on loodusliku koopa rekonstrueerimine, mille sellega seotud visuaalne seos laiendab koopa kontseptsiooni ja kohalikku linnatekstuuri sisehotelli, moodustades seelĂ€bi omapĂ€rase kultuurikandja. Hindame reisija enesetunnet hotellis ööbides ning loodame ka, et nii materjali tekstuur kui ka loodud atmosfÀÀr on tajutav sĂŒgavamal tasandil.