Disainiajakiri
Disainiajakiri
Vaip

Hair of Umay

Vaip See on vaip, mis on valmistatud iidses rÀndetehnikas ja mida kaitseb UNESCO immateriaalse kultuuripÀrandi loetelu, mis vajab kiiret sÀilitamist. See vaip annab villast gradientvilla varjundite ja mahuka tekstuuri loova peene kÀeÔmblemise abil villa paremini vÀlja. 100% kÀsitsi valmistatud vaipa valmistamisel kasutatakse naturaalseid villaseid toone ja sibulakooriga vÀrvitud kollakat tooni. Vaipa lÀbiv kuldne niit teeb avalduse ja tuletab meelde tuules vabalt voolavaid juukseid - teisaldatava jumalanna Umay juukseid - naiste ja laste kaitsjat.

Kohviku Sisekujundus

& Dough

Kohviku Sisekujundus Kliendi peakontor asub Jaapanis 1300 sÔÔrikupoe brĂ€ndipoodidega ning Dough on kohvikute kaubamĂ€rk, mida arendatakse hiljuti ja mis on esimene pood, kus avatakse suurejooneline avamine. TĂ”stsime esile tugevuse, mida meie klient saaks pakkuda, ja kajastasime neid kavandites. Kasutades Ă€ra meie kliendi tugevust, on selle kohviku ĂŒheks esimeseks iseloomulikuks punktiks seos ostuleti ja köögi vahel. Seina ja tasakaalustatud aknaava seadistamisega suhtub meie klient sellesse tööstiili hĂ€sti, see teeb klientide sujuvamaks.

Restoran

La Boca Centro

Restoran La Boca Centro on kolmeks aastaks piiratud baari- ja toidusaal, mille eesmĂ€rk on arendada kultuurivahetusi Hispaania ja Jaapani köögi teemadel. Toredas Barcelonas kĂŒlastades on meie linnakujundus inspireerinud kaunist linna lisandumist ja suhtlemist rÔÔmsameelsete, helde sĂŒdamega Kataloonia inimestega. TĂ€ieliku reprodutseerimise nĂ”udmise asemel keskendusime originaalsuse jÀÀdvustamiseks osaliselt lokaliseerimisele.

Baarrestoran

IL MARE

Baarrestoran Selles restoranis kasutasime kontseptsiooni „lĂ”igata ja kleepida”. Mitme restorani pidamiseks on hindamatu vÀÀrtusega proteiini kombinatsioonide disainilahenduste peentĂŒkkide kasutamine. NĂ€iteks kaarekujuline kuju, mis ĂŒhendab kolonni ja lagi, saab kujunduse ĂŒheks tĂŒkiks ja lĂ€heb kindlasti pingist vĂ”i baariletist kĂ”rgemale. Loomulikult saab seda lihtsalt kasutada ka atmosfÀÀri jagamiseks. Tegelikult on veel kolm restorani juba valminud ja see "lĂ”igata ja kleepida" kujundus on avaldanud kasulikku mĂ”ju.

Restoran

George

Restoran George'i kontseptsioon on "söögituba, mis on kujundatud koos kliendi mĂ€lestustega". See on koht, kus saab juhuslikult nautida igapĂ€evaseid ĂŒritusi, nagu söögi- ja joogipeod, hellitades Ameerika kultuuri ja moodsa arhitektuuri ajalugu, kui klient elas New Yorgis. SeetĂ”ttu on restoran tervikuna ehitatud New Yorgi pĂ€randrestorani kuvandisse, lisahooned on tehtud vĂ€hehaaval, nĂ€idates ajaloolise tausta tunnet. See peab sisaldama ĂŒlalnimetatud kontseptsiooni ja meil on Ă”nnestunud selle hoone potentsiaal maksimaalselt Ă€ra kasutada.

Sisekujundus

CRONUS

Sisekujundus Selle liikmete baarisalong on suunatud juhtidele, kes soovivad veeta stiilselt linnaĂ”htuid. On ĂŒtlematagi selge, et tunnete midagi erilist ja erakordset nende jaoks, kes soovivad liikmeks saada ja kes soovivad seda riba kasutada. Veelgi enam, kui hakkate siin kasutama hakata, mĂ€ngib kasutatavus ja mugavus toimimisvormi jaoks suurt tĂ€htsust. Need kaks ĂŒlalnimetatud aspekti vĂ”ivad teil olla ĂŒsna veider ja just Ă”ige puudutuse andmine oli meie vĂ€ljakutse. TĂ”epoolest, see “kaks aspekti” oli selle baarisalongi kujundamise mĂ€rksĂ”na.