Disainiajakiri
Disainiajakiri
Elumaja

Soulful

Elumaja Kogu ruum pĂ”hineb rahulikkusel. KĂ”ik taustavĂ€rvid on heledad, hallid, valged jne. Ruumi tasakaalustamiseks ilmuvad ruumi mĂ”ned eriti kĂŒllastunud vĂ€rvid ja mĂ”ned kihilised tekstuurid, nĂ€iteks sĂŒgavpunane, nĂ€iteks unikaalsete printidega padjad, nĂ€iteks mĂ”ned tekstureeritud metallkaunistused. . Neist saavad fuajees uhked vĂ€rvid, lisades samas ka ruumi vajalikku soojust.

Veiniklaas

30s

Veiniklaas Saara Korppi 30ndate veiniklaas on mĂ”eldud spetsiaalselt valge veini jaoks, kuid seda saab kasutada ka teiste jookide valmistamiseks. See on valmistatud kuumas poes, kasutades vanu klaasipuhumisvĂ”tteid, mis tĂ€hendab, et iga tĂŒkk on ainulaadne. Saara eesmĂ€rk on kujundada kvaliteetne klaas, mis tundub huvitav iga nurga alt ja vedelikuga tĂ€ites vĂ”imaldab valgust peegeldada erinevate nurkade alt, lisades joomisele tĂ€iendavat naudingut. Tema inspiratsioon 30-ndate veiniklaasi jaoks on pĂ€rit tema eelmisest 30-ndatest konjakiklaaside disainidest, mĂ”lemad tooted jagavad tassi kuju ja mĂ€ngulisust.

Ehtekollektsioon

Ataraxia

Ehtekollektsioon Kombineerituna moe ja kĂ”rgtehnoloogiaga, on projekti eesmĂ€rk luua ehteid, mis muudaksid vanad gooti elemendid uueks stiiliks, arutades traditsiooni potentsiaali tĂ€napĂ€evases kontekstis. Huviga selle vastu, kuidas gooti vibratsioon publikut mĂ”jutab, proovib projekt mĂ€ngulise suhtluse kaudu esile kutsuda ainulaadseid individuaalseid kogemusi, uurides disaini ja kandjate suhet. SĂŒnteetilised vÀÀriskivid madalama ökomĂ€rgise materjalina lĂ”igati ebaharilikult tasapinnaliseks pinnaks, et vĂ€rvid nahale integreerida.

JaemĂŒĂŒgipindade Sisekujundus

Studds

JaemĂŒĂŒgipindade Sisekujundus Studds Accessories Ltd on kaherattaliste kiivrite ja tarvikute tootja. Naastukiivreid mĂŒĂŒdi traditsiooniliselt mitme kaubamĂ€rgi all asuvates mĂŒĂŒgikohtades. SeetĂ”ttu tuli luua brĂ€ndi identiteet, mida ta vÀÀris. D'art kontsepteeris kaupluse kontseptsiooni, pakkudes uuenduslikke puutepunkte nagu toodete virtuaalne reaalsus, interaktiivsed puutetundlikud lauad ja kiivri desinfitseerimismasinad jne. Uurib kiivri- ja aksessuaarikauplust, kuhu on kaasatud mĂ€rkimisvÀÀrne arv kliente, vĂ”ttes ette klientide jaemĂŒĂŒgi jĂ€rgmisele tasemele.

Kohviku Sisekujundus

Quaint and Quirky

Kohviku Sisekujundus Quaint & Quirky Dessert House on projekt, mis nĂ€itab moodsa kaasaegse hĂ”ngu looduslĂ€hedusega, mis kajastab tĂ€pselt maitsvaid toite. Meeskond soovib luua saali, mis oleks tĂ”eliselt ainulaadne ja nad otsisid inspiratsiooni linnupesast. SeejĂ€rel toodi kontseptsioon ellu istumisaluste kollektsiooni kaudu, mis on ruumi keskne element. KĂ”igi kaunistuste erksad struktuur ja vĂ€rvid aitavad luua ĂŒhtlustunnet, mis seob maapinna ja vahepealse pĂ”randa isegi siis, kui need annavad atmosfÀÀri tĂ€helepanu haarava pilgu.