Disainiajakiri
Disainiajakiri
Eksklusiivveinide Piiratud Seeria

Echinoctius

Eksklusiivveinide Piiratud Seeria See projekt on mitmes mõttes ainulaadne. Kujundus pidi kajastama kõnealuse toote ainulaadset iseloomu - eksklusiivset autorveini. Lisaks oli nõue edastada toote nimetuses sügav tähendus - ülivõrre, pööripäev, öö ja päeva kontrast, mustvalge, avatud ja varjatud. Kujunduse eesmärk oli kajastada öösel peidetud saladust: öise taeva ilu, mis meid nii väga hämmastab, ja tähtkujudesse ja sodiaagis peidetud müstiline mõistatus.

Haridus- Ja Koolitusvahend

Corporate Mandala

Haridus- Ja Koolitusvahend Ettevõtte mandala on uhiuus haridus- ja koolitusvahend. See on iidse mandala põhimõtte ja ettevõtte identiteedi uuenduslik ja ainulaadne integratsioon, mille eesmärk on edendada meeskonnatööd ja üldist äritegevust. Lisaks on see ettevõtte korporatiivse identiteedi uus element. Ettevõtte mandala on grupitegevus meeskonna jaoks või juhi individuaalne tegevus. See on loodud spetsiaalselt konkreetsele ettevõttele ja see on värvitud meeskonna või üksikisiku poolt vabal ja intuitiivsel viisil, kus igaüks saab valida mis tahes värvi või välja.

Segistid

Electra

Segistid Electra, millel pole eraldi käepidet, meelitab kõiki oma elegantsi tõttu ja nutikas välimus on köökidele ainulaadne. Digitaalne valamusegisti annab kasutajatele köögis liikumisvabaduse, pakkudes samal ajal kahe erineva voolufunktsiooni võimalusi. Electra esipinnal annab elektrooniline padi teile juurdepääsu kõikidele funktsioonidele, kas siis, kui pihusti on tila juurde paigaldatud või käes, saab sõrmeotsast lihtsalt juhtida.

Näitusepind

Ideaing

Näitusepind See on ettevõtte C&C Design Co., Ltd. kujundatud ettevõttesiseste messide saal 2013. aasta Guangzhou disaininädalal. Kujundus eraldab kenasti vähem kui 91 ruutmeetrit ruumi, mida kuvavad puutetundlik ekraan ja siseprojektor. Valguskastil kuvatav QR-kood on ettevõtte veebilingid. Samal ajal loodavad disainerid, et kogu hoone välimus võib inimestel anda elujõulisuse tunde, ja demonstreerib seetõttu disainiettevõtte loovust, see tähendab nende propageeritud iseseisvuse vaimu ja vabaduse ideed. .

Kombatav Kangas

Textile Braille

Kombatav Kangas Tööstuslik universaalne žakaarmadratsitekstiil, mida peetakse pimedate tõlkijaks. Seda kangast saavad lugeda hea nägemisega inimesed ja see on mõeldud neile, kes aitavad nägemist kaotavaid või nägemisprobleeme omavaid pimedaid inimesi; et õppida punktkirjasüsteemi sõbraliku ja tavalise materjaliga: kangaga. See sisaldab tähestikku, numbreid ja kirjavahemärke. Värve ei lisata. See on halli skaalal toode, mis on valguse tajumise põhimõte. See on sotsiaalse tähendusega projekt, mis ulatub kaugemale äritekstiilidest.

Segistid

Electra

Segistid Armatuurisektori digitaalse kasutamise esindajaks peetav Electra ühendab tehnoloogia ja disaini, et rõhutada digitaalajastu kujundust. Segistid, millel pole eraldi käepidet, meelitavad kõiki oma elegantsi ja nutika väljanägemise tõttu, mis on niiskes piirkonnas ainulaadne. Electra puutetundlikud ekraaninupud pakuvad kasutajatele ergonoomilisemat lahendust. Segistide „Eco Mind” tagab kasutajale maksimaalse säästmise. See funktsioon lisab väärtust eriti tulevastele põlvedele