Disainiajakiri
Disainiajakiri
Elumaja

Boko and Deko

Elumaja See on maja, mis võimaldab elanikel otsida oma emotsioonidele vastavat asukohta, selle asemel, et määrata mööbli abil ette nähtud tavaliste majade asukoht. Erinevate kõrgustega põrandad on paigaldatud pikkadesse tunnelikujulistesse ruumidesse põhjas ja lõunas ning ühendatud mitmel viisil, mis on andnud rikkaliku siseruumi. Selle tagajärjel tekitab see mitmesuguseid atmosfääri muutusi. Seda uuenduslikku disaini väärib kõrge tunnustus, kui austatakse seda, et nad vaatavad koduse mugavuse ümber, pakkudes samas tavaelus elamisele uusi probleeme.

Bistroorestoran

Gatto Bianco

Bistroorestoran Mänguline segu retrojuttudest selles tänavabistroodes, mis hõlmab erinevaid ikooniliste stiilide sisustusi: vintage Windsori armatuurid, Taani retro tugitoolid, Prantsuse tööstustoolid ja Loft nahktooted. Hoone koosneb pilk-akende kõrval räbal-šikkast tellistest sammastest, pakkudes maalähedases vibratsioonis päikeselises ümbruses, ja lainepapist metallist lae all olevad ripatsid toetavad ümbritsevat valgustust. Kassipoja metallist kunstmurd turbadel ja jooksmine puu alla peitmiseks köidab tähelepanu, kajastades värvilist puiduga tekstureeritud tausta, erksat ja animeeritud.

Ă•llepakend

Okhota Strong

Õllepakend Selle ümberkujundamise idee on näidata toote kõrget ABV visuaalselt äratuntava kindla materjali - gofreeritud metalli kaudu. Gofreeritud metalli reljeeftrükk saab klaaspudeli peamiseks motiiviks, muutes selle samas puutetundlikuks ja hõlpsasti hoitavaks. Gofreeritud metalli meenutav graafiline muster kantakse alumiiniumile üle, seda saab täiendada diagonaalse kaubamärgi logoga ja jahimehe moderniseeritud kujutisega, mis muudab uue kujunduse dünaamilisemaks. Graafiline lahendus nii pudeli kui ka purgi jaoks on lihtne ja hõlpsasti teostatav. Julged värvid ja tursked kujunduselemendid meeldivad sihtrühmale ja suurendavad riiulite nähtavust.

Pakend

Stonage

Pakend Loovalt kombineeritud „lahustuva pakendi” kontseptsiooniga alkohoolsed joogid annavad sulavat kivi ainulaadse väärtuse erinevalt traditsioonilistest alkoholipakenditest. Tavalise pakendiprotseduuri asemel on sulamiskivi eesmärk lahustuda kõrgel temperatuuril kokkupuutel. Kui alkoholipakk valatakse kuuma veega, lahustub nn marmorist pakend ise, samal ajal kui klient on valmis jooki nautima oma eritellimusel valmistatud tootega. See on uus viis alkohoolsete jookide nautimiseks ja traditsioonilise väärtuse hindamiseks.

Vaip

feltstone rug

Vaip Viltkivist vaip annab tõeliste kivide optilise illusiooni. Erinevat tüüpi villa kasutamine täiendab vaiba välimust. Kivid erinevad üksteisest suuruse, värvi ja kõrge poolest - pind näeb looduses välja selline. Mõnel neist on samblafekt. Igas veeris on vahtpõhi, mis on ümbritsetud 100% villaga. Selle pehme südamiku põhjal pigistab iga kivim survet. Vaiba tagakülg on läbipaistev matt. Kivid õmmeldakse kokku ja koos matiga.

Mooduldiivan

Laguna

Mooduldiivan Laguna disaineristmed on ulatuslik moodne diivanite ja pinkide kollektsioon. Itaalia arhitekti Elena Trevisani poolt kujundatud, pidades silmas korporatiivseid istumisnurki, on see sobiv lahendus suurtele või väikestele vastuvõtualadele ja puhkeruumidesse. Kumerad, ümmargused ja sirged diivanimoodulid koos relvade ja ilma nendeta ühendavad kõik sujuvalt sobivate diivanilaudadega, pakkudes paindlikkust mitme sisekujundusskeemi loomiseks.