Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kohandatav Vaip

Jigzaw Stardust

Kohandatav Vaip Vaibad on valmistatud rommist ja kuusnurkadest, neid on libisemisvastase pinnaga lihtne ĂŒksteise kĂ”rvale paigutada. TĂ€iuslik pĂ”randate katmiseks ja isegi seinte jaoks, et vĂ€hendada hĂ€irivaid helisid. TĂŒkke on saadaval kahte erinevat tĂŒĂŒpi. Heleroosad tĂŒkid on kĂ€sitsi tikitud NZ-villast, tikitud joontega banaanikiust. Sinised tĂŒkid on trĂŒkitud villale.

Elektrikitarr

Eagle

Elektrikitarr Kotkas esitleb uut elektrikitarri kontseptsiooni, mis pĂ”hineb kergel, futuristlikul ja skulpturaalsel kujundusel koos uue kujunduskeelega, mis on inspireeritud Streamlineist ja orgaanilisest disainifilosoofiast. Vorm ja funktsioon on ĂŒhendatud tervikuna tasakaalustatud proportsioonide, lĂ€bipĂ”imitud mahtude ja elegantsete joontega, voolu- ja kiirustundega. TĂ”enĂ€oliselt ĂŒks kĂ”ige kergemaid elektrikitarre tegelikul turul.

Kraavi Kate

Renaissance

Kraavi Kate Armastus ja mitmekĂŒlgsus. Kangas trĂŒkitud ilus lugu, mis on selle kraaviĂŒmbrise Ă”mblemine ja kontseptsioon koos kĂ”igi kollektsiooni muude rĂ”ivastega. Selle tĂŒki ainulaadsus on kindel linnakujundus, minimalistlik puudutus, kuid mis siin ĂŒllatav on, vĂ”ib pigem olla selle mitmekĂŒlgsus. Palun lihtsalt sulgege silmad. Esiteks peaksite nĂ€gema tĂ”sist inimest, kes lĂ€heb talle tĂ”siseks .. siniseks tööks. NĂŒĂŒd raputage pead ja just teie ees nĂ€ete kirjutatud sinist kraavivappi, millel on mĂ”ned magnetilised mĂ”tted. KĂ€sitsi kirjutatud. Armastusega, taunitav!

Pudel

North Sea Spirits

Pudel PĂ”hjamere kangete pudelite disain on inspireeritud Syltti ainulaadsest olemusest ning hĂ”lmab selle keskkonna puhtust ja selgust. Erinevalt teistest pudelitest on PĂ”hjamere spirtsid tĂ€ielikult kaetud ĂŒhevĂ€rvilise pinnakattega. Logo sisaldab Stranddisteli, ainult Kampenis / Syltis asuvat lille. KĂ”iki 6 maitset iseloomustab ĂŒks konkreetne vĂ€rv, samas kui 4 segujoogi sisu on pudeli vĂ€rviga identne. Pinnakate tagab pehme ja sooja kĂ€situa ning kaal lisab vÀÀrtustaju.

VinĂŒĂŒlplaat

Tropical Lighthouse

VinĂŒĂŒlplaat Viimane 9 on ĆŸanripiiranguteta muusikablogi; selle eripĂ€ra on tilgakujuline kate ning visuaalse komponendi ja muusika vaheline ĂŒhendus. Viimased 9 toodavad muusikakompositsioone, millest igaĂŒks sisaldab muusika pĂ”hiteema visuaalses kontseptsioonis. Troopiline tuletorn on sarja 15. kogumik. Projekt on inspireeritud troopilise metsa helidest ja peamine inspiratsioon on kunstniku ja muusiku Mtendere Mandowa muusika. Selle projekti raames töötati vĂ€lja kaane-, promovideo- ja vinĂŒĂŒlplaatide pakkimine.

MĂŒĂŒgiesindus

The Curtain

MĂŒĂŒgiesindus Selle projekti kavandamisel on ainulaadne lĂ€henemisviis metallvĂ”rgu kasutamiseks lahendusena praktiliseks ja esteetiliseks otstarbeks. LĂ€bipaistev metallvĂ”rk loob kardinakihi, mis vĂ”ib hĂ€gustada piiri sise- ja vĂ€lisruumi - halli ruumi vahel. LĂ€bipaistva kardina loodud ruumi sĂŒgavus loob rikkaliku ruumilise kvaliteedi. Poleeritud roostevabast terasest metallvĂ”rk varieerub erinevates ilmastikutingimustes ja erineval pĂ€evaperioodil. Elegantse maastikuga Meshi peegeldus ja lĂ€bipaistvus loob rahuliku hiina stiilis ZEN-i ruumi.