Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kohvilaud

Drop

Kohvilaud Tilk, mida puidu- ja marmorimeistrid valdavad hoolikalt; koosneb tĂ€ispuidust lakikihist ja marmorist. Marmori eriline tekstuur eraldab kĂ”ik tooted ĂŒksteisest. Tilgakohvilaua ruumiosad aitavad korraldada vĂ€ikese maja aksessuaare. Veel ĂŒks disainilahenduse oluline omadus on kere all paiknevate peidetud rataste liikumismugavus. See disain vĂ”imaldab luua erinevaid kombinatsioone marmori ja vĂ€rvi alternatiividega.

Kunstikauplus

Kuriosity

Kunstikauplus Kuriosity hĂ”lmab veebipĂ”hist jaemĂŒĂŒgiplatvormi, mis on ĂŒhendatud selle esimese fĂŒĂŒsilise kauplusega, kus on saadaval valik moodi, disaini, kĂ€sitsi valmistatud tooteid ja kunstiteoseid. Enam kui tavaline jaemĂŒĂŒgikauplus, on Kuriosity kujundatud kureeritud avastuskogemuseks, kus kuvatavatele toodetele on lisatud veel ĂŒks kiht rikkalikku interaktiivset meediat, mis on mĂ”eldud kliendi meelitamiseks ja temaga suhtlemiseks. Kuriosity ikooniline lĂ”pmatusboksi aken muudab vĂ€rvi meelitamiseks ja kui kliendid mööda kĂ”nnivad, siis nĂ€ib lĂ”pmatu klaasiportaali taga karpides olevad peidetud tooted sĂŒttivad, kutsudes neid sisse astuma.

Segakasutusega Hoone

GAIA

Segakasutusega Hoone Gaia asub Ă€sja kavandatud valitsuse hoone lĂ€hedal, mis hĂ”lmab metroopeatust, suurt kaubanduskeskust ja linna tĂ€htsaimat linnaparki. Segakujuline hoone oma skulpturaalse liikumisega toimib loova atraktiivina nii kontorite kui ka elamispindade elanikele. See nĂ”uab muudetud sĂŒnergiat linna ja hoone vahel. Mitmekesine programmeerimine haarab kogu pĂ€eva aktiivselt kohalikku kangast, saades katalĂŒsaatoriks sellele, mis varsti paratamatult levialaks saab.

Töölaud

Timbiriche

Töölaud Kujundus peegeldab kaasaegse inimese pidevalt muutuvat elu polĂŒvalentses ja leidlikus ruumis, kus ĂŒhe pinnaga, mis on kooskĂ”las libisevate, eemaldatavate vĂ”i paigutatud puutĂŒkkide puudumise vĂ”i olemasoluga, pakub lĂ”pmatu hulk vĂ”imalusi objektide korraldamiseks tööruumis, tagades pĂŒsivuse kohandatud loodud kohtades, mis vastavad iga hetke vajadustele. Kujundajad on inspireeritud traditsioonilisest timbiriche-mĂ€ngust, muutes oluliseks isiklike liikuvate punktide maatriksi paigutamise olemuse, mis annab töökohale mĂ€ngulise ruumi.

Ehtekollektsioon

Future 02

Ehtekollektsioon Projekt Future 02 on ehtekollektsioon, mille lĂ”bus ja elujĂ”uline keerd on inspireeritud ringi teoreemidest. Iga tĂŒkk on loodud arvutipĂ”hise projekteerimistarkvara abil, mis on tĂ€ielikult vĂ”i osaliselt ehitatud selektiivse laseriga paagutamise vĂ”i terase 3D-printimistehnoloogia abil ja viimistletud traditsiooniliste hĂ”beeseptehnikatega. Kollektsioon ammutab inspiratsiooni ringikujust ja on hoolikalt kavandatud Eukleidese teoreemide visualiseerimiseks kantava kunsti mustriteks ja vormideks, sĂŒmboliseerides sel moel uut algust; lĂ€htepunkt pĂ”nevale tulevikule.

Auhinnaesitus

Awards show

Auhinnaesitus See pidulik lava kujundati ainulaadse vĂ€ljanĂ€gemisega ja see nĂ”udis paindlikkust muusikaetenduse ja mitmete erinevate auhindade esitluste esitamiseks. Komplekti tĂŒkid olid selle paindlikkuse suurendamiseks sisemiselt valgustatud ja hĂ”lmasid komplekti osana lendavaid elemente, mida show ajal lennutati. See oli mittetulundusĂŒhingu esitlus ja iga-aastane auhinnatseremoonia.