Disainiajakiri
Disainiajakiri
MĂ€nguasi

Mini Mech

MĂ€nguasi Inspireerituna modulaarstruktuuride paindlikkusest, on Mini Mech lĂ€bipaistvate plokkide kollektsioon, mida saab kokku panna keerukateks sĂŒsteemideks. Iga plokk sisaldab mehaanilist seadet. Ühenduste ja magnetiliste pistikute universaalse disaini tĂ”ttu saab teha lĂ”putult erinevaid kombinatsioone. Sellel disainil on korraga nii hariduslik kui ka puhkemajanduslik eesmĂ€rk. Selle eesmĂ€rk on arendada loomejĂ”udu ja vĂ”imaldab noortel inseneridel nĂ€ha sĂŒsteemis iga ĂŒksuse tegelikku mehhanismi eraldi ja kollektiivselt.

PÔllumajanduse Raamat

Archives

PĂ”llumajanduse Raamat Raamat on liigitatud pĂ”llumajanduse, inimeste toimetuleku, pĂ”llumajanduse ja kĂ”rvaltegevuse, pĂ”llumajanduse rahanduse ja pĂ”llumajanduspoliitika valdkondadesse. Klassifitseeritud kujunduse kaudu vastab raamat rohkem inimeste esteetilisele nĂ”udlusele. Toimikule lĂ€hemale kavandamiseks kujundati tĂ€ielik suletud raamatukaas. Lugejad saavad raamatu avada alles pĂ€rast selle rebimist. See kaasamine vĂ”imaldas lugejatel faili avamise protsessi kogeda. Veelgi enam, mĂ”ned vanad ja ilusad pĂ”llumajandussĂŒmbolid, nĂ€iteks Suzhou kood, ja teatud vanuserĂŒhmas kasutatud tĂŒpograafia ja pilt. Need olid rekombinatsioonid ja loetletud raamatukaantes.

Siidist Foulard

Passion

Siidist Foulard "Passion" on ĂŒks "Regards" objektidest. Pange siidisall kenasti tasku ruudule vĂ”i raamige see kunstiteosena ja laske sellel kogu elu kesta. See on nagu mĂ€ng - igal objektil on rohkem kui ĂŒks funktsioon. "Regards" kehastab Ă”rna korrelatsiooni vanade kĂ€sitöö ja kaasaegsete disainiobjektide vahel. Iga kujundus on ainulaadne kunstiteos ja rÀÀgib erinevat lugu. Kujutage ette kohta, kus iga pisidetail jutustab loo, kus kvaliteet on elu vÀÀrtus ja suurim luksus on iseendaga truuks jÀÀmine. Siin kohtub "Regards" teiega. Las kunst kohtub sinuga ja vanane koos sinuga!

BrÀnding

Co-Creation! Camp

BrĂ€nding See on ĂŒrituse "Ühisloome! Laager" logo kujundus ja brĂ€nding, mida inimesed rÀÀgivad kohalikust taaselustamisest tulevikus. Jaapan seisab silmitsi enneolematute sotsiaalsete probleemidega, nĂ€iteks madala sĂŒndimuse, rahvastiku vananemise vĂ”i piirkonna rahvastiku vĂ€henemisega. "Co-Creation! Camp" on loodud nende teabe vahetamiseks ja ĂŒksteise abistamiseks lisaks turismitööstusega seotud inimestele tekkivatele probleemidele. Erinevad vĂ€rvid sĂŒmboliseerivad iga inimese tahet. See tĂ”i kaasa palju ideid ja andis ĂŒle 100 projekti.

Kraan

Aluvia

Kraan Aluvia disain ammutab inspiratsiooni alluviaalsest erosioonist, mis kujundab kividele Ă”rnad siluetid lĂ€bi aja ja pĂŒsivuse; Nii nagu jĂ”eÀÀrsed veeris, meelitavad kĂ€epideme konstruktsiooni pehmus ja sĂ”bralikud kĂ”verad kasutaja pingutuseta. Hoolikalt valmistatud ĂŒleminekud vĂ”imaldavad valgust liikuda sujuvalt mööda pindu, andes seega igale tootele harmoonilise ilme.

Kommipakend

5 Principles

Kommipakend 5 pĂ”himĂ”tet on naljakate ja ebatavaliste kommide pakendite sari, millel on vÀÀna. See tuleneb kaasaegsest popkultuurist endast, peamiselt Interneti popkultuurist ja Interneti-meemidest. Igas pakendikujunduses on lihtne Ă€ratuntav tegelane, kellega inimesed saavad suhestuda (lihaseline mees, kass, armukesed ja nii edasi), ning seeria 5 lĂŒhikest inspireerivat vĂ”i naljakat tsitaati tema kohta (siit ka nimi - 5 pĂ”himĂ”tet). Paljudes tsitaatides on ka popkultuurilisi viiteid. See on tootmises lihtne, kuid visuaalselt ainulaadne pakend ja seda on sarjana lihtne laiendada