Disainiajakiri
Disainiajakiri
Restoran

MouMou Club

Restoran Olles Shabu Shabu, vÔtab restorani kujundus kasutusele puidu, punase ja valge vÀrvi, et esitada traditsiooniline tunne. Lihtsate kontuurjoonte kasutamine jÀtab klientide visuaalse tÀhelepanu kuvatavatele toidu- ja dieedisÔnumitele. Kuna toidu kvaliteet on peamine mure, on restoran kujundatud vÀrskete toiduainete turu elementidega. Suure vÀrske toidu leti turu taustal kasutatakse ehitusmaterjale, nÀiteks tsemendiseinu ja pÔrandat. See seadistus simuleerib tegelikke turuostutegevusi, kus kliendid saavad enne valikute tegemist nÀha toidu kvaliteeti.

Logo

N&E Audio

Logo N&E logo ĂŒmberkujunduse kĂ€igus tĂ€histavad N, E asutajate Nelsoni ja Edisoni nime. Nii integreeris ta N & E ja helilaine kujundid uue logo loomiseks. KĂ€sitööna valmistatud HiFi on Hongkongis ainulaadne ja professionaalne teenuste pakkuja. Ta eeldas, et esitleb tipptasemel professionaalset kaubamĂ€rki ja loob selle valdkonna jaoks vĂ€ga asjakohase. Ta loodab, et inimesed saavad seda vaadates aru, mida logo tĂ€hendas. Cloris ĂŒtles, et logo loomise vĂ€ljakutse seisneb selles, kuidas lihtsustada N ja E tĂ€hemĂ€rkide Ă€ratundmist ilma liiga keerulist graafikat kasutamata.

SĂŒlearvuti Laud

Ultraleggera

SĂŒlearvuti Laud Kasutaja eluruumis suudab see tĂ€ita kohvilaua ĂŒlesande ja tĂ€ita paljude objektide panemise, lahkumise, meeles pidamise vajadusi; See pole mĂ”eldud ainult sĂŒlearvutite kasutamiseks, vaid vĂ”ib olla vĂ€hem spetsiifiline sĂŒlearvuti kasutamiseks; See vĂ”ib lubada erinevaid istumisasendeid, ilma et see piiraks liikuvust, kui pĂ”lve kasutada; LĂŒhidalt öeldes - kodumööblit, mis pole ette nĂ€htud kasutamiseks pĂ”lvedel, kuid mida soovitatakse siiski kasutada hetkeks, mis leitakse istekohtadest, nĂ€iteks istmepadjadest lĂŒhiajaliselt.

Veebisait

Upstox

Veebisait Upstox, RKSV tĂŒtarettevĂ”te, on varem veebipĂ”hine aktsiate kauplemise platvorm. Kauplejatele ja vĂ”hikutele mĂ”eldud eristuvad tooted on koos Upstoxi vabakaubanduse Ă”ppeplatvormiga ĂŒks tugevamaid USP-sid. Lollypopi ateljees kujundati kogu strateegia ja brĂ€nd kontseptsiooni kĂ€igus. PĂ”hjalikud konkurendid, kasutajad ja turu-uuringud aitasid pakkuda lahendusi, mis lĂ”id veebisaidile diskreetse identiteedi. Kujundused tehti interaktiivseteks ja intuitiivseteks, kasutades kohandatud illustratsioone, animatsioone ja ikoone, mis aitasid murda andmepĂ”hise veebisaidi monotoonsust.

Veebirakendus

Batchly

Veebirakendus Pakkimata SaaS-pĂ”hine platvorm vĂ”imaldab Amazoni veebiteenuste (AWS) klientidel oma kulusid vĂ€hendada. Toote veebirakenduse kujundus on ainulaadne ja ahvatlev, kuna see vĂ”imaldab kasutajal tĂ€ita erinevaid funktsioone ĂŒhest kohast ilma lehelt lahkumata ning kaalub ka kĂ”igi administraatoritele oluliste andmete linnulennult kuvamist. TĂ€helepanu on pööratud ka toote tutvustamisele oma veebisaidi kaudu ja selle eesmĂ€rk on suhelda oma USP-ga esimese 5 sekundi jooksul ise. Siin kasutatud vĂ€rvid on erksad ning ikoonid ja illustratsioonid aitavad veebisaidi interaktiivseks muuta.

Tool

Stocker

Tool Stocker on fusioon tabureti ja tooli vahel. Kerged virnastatavad puidust istmed sobivad nii era- kui ka poolfinaalseteks ruumideks. Selle vĂ€ljendusrikas vorm rĂ”hutab kohaliku puidu ilu. Keerukas konstruktsioon ja konstruktsioon vĂ”imaldavad sellel 100-protsendilise tĂ€ispuidu materjali paksusega 8 mm luua tugeva, kuid kerge toote, mis kaalub ainult 2300 grammi. Stockeri kompaktne konstruktsioon vĂ”imaldab ruumi kokkuhoidu. Üksteise kĂŒlge virnastatud kujul saab seda hĂ”lpsalt sĂ€ilitada ja tĂ€nu oma innovaatilisele kujundusele saab Stockeri tĂ€ielikult laua alla lĂŒkata.