Disainiajakiri
Disainiajakiri
JĂ€ri

Tri

JĂ€ri Naturaalsest tahkest tahkest vĂ€ljaheitest, mis töötas koos CNC-masinatega ja mille kĂ€sitsi valmistamise eripĂ€raks oli see, et see on valmistatud tĂ€ispuidust seederplokist, mida pole töödeldud 50 x 50, on poleeritud kĂ€sitsi liivapaberi killustikega, mis muudavad mattpinna ĂŒhtlaseks ja puudutuseks ning suurendavad konkreetse seedripuidu vormide ja vĂ€rviskeemi jĂ€rgi peab olema naturaalne Ă”li, mis kaitseb seda ja muudab selle funktsionaalseks objektiks ning praktiliselt hooldatavaks pehmeks kujunduseks, mis tĂ€iustab looduslikku materjali ja lisaks selle lĂ”hnale, vĂ”ite rÀÀkida disaini sensoorsest puudutusest , mugavus ja aroom.

TĂŒpograafiaprojekt

Reflexio

TĂŒpograafiaprojekt Eksperimentaalne tĂŒpograafiline projekt, mis ĂŒhendab peegelpildi peegelduse paberitĂ€htedega, mis on lĂ”igatud ĂŒhest teljest. Selle tulemuseks on modulaarsed kompositsioonid, mis kord pildistades soovitavad 3D-pilte. Projekt kasutab digitaalsest keelest analoogmaailma ĂŒlekandmisel maagiat ja visuaalset vastuolu. TĂ€htede ehitamine peeglile loob peegeldusega uusi reaalsusi, mis pole ei tĂ”de ega vale.

Elumaja

DA AN H HOUSE

Elumaja See on kohandatud elukoht, mis pĂ”hineb kasutajatel. Siseruumides asuv avatud ruum ĂŒhendab elutoa, söögituba ja Ă”pperuumi vabatranspordi voo kaudu ning lisaks toob see rĂ”du rohelisust ja valgust. Eksklusiivse vĂ€rava lemmiklooma jaoks vĂ”ib leida iga pereliikme toas. Tasane ja takistamatu liiklusvoog on tingitud ukselĂ€vevabast konstruktsioonist. Ülaltoodud kujunduse pĂ”hirĂ”hk peab olema kavandatud vastama kasutajaharjumustele, ergonoomilisele ja loomingulisele ideekombinatsioonile.

Vaas

Flower Shaper

Vaas Need vaaside seeria on savi ja iseehitatud 3D saviprinteri vÔimaluste ja piirangute katsetamise tulemus. Savi on niiskena pehme ja painduv, kuid kuivades muutub kÔvaks ja rabedaks. PÀrast ahjus kuumutamist muutub savi vastupidavaks, veekindlaks materjaliks. Keskendutakse huvitavate kujundite ja tekstuuride loomisele, mida on traditsiooniliste meetodite abil keeruline vÔi aeganÔudev valmistada vÔi isegi mitte teostada. Materjal ja meetod mÀÀratlesid struktuuri, tekstuuri ja vormi. KÔik koos töötavad lillede kujundamisel. Muid materjale ei lisatud.

EttevÔtte Identiteet

Yanolja

EttevĂ”tte Identiteet Yanolja on Soulis asuv nr 1 reisiteabe platvorm, mis tĂ€hendab korea keeles “Hei, mĂ€ngime”. LogotĂŒĂŒbis on kasutatud san-serif fonti, et vĂ€ljendada lihtsat ja praktilist muljet. VĂ€iketĂ€hti kasutades vĂ”ib see anda mĂ€ngulise ja rĂŒtmilise pildi, vĂ”rreldes paksude suurtĂ€htedega. TĂ€htede vahelist ruumi vaadatakse optimaalsete illusioonide vĂ€ltimiseks peenelt ja see suurendab loetavust isegi vĂ€ikese logotĂŒĂŒbi korral. Valisime hoolikalt erksad ja erksad neoonvĂ€rvid ning kasutasime tĂ€iendavaid kombinatsioone, et saada ÀÀrmiselt lĂ”busaid ja popp pilte.

Ilusalong

Shokrniya

Ilusalong Projekteerija eesmĂ€rk oli luksuslik ja inspireeriv keskkond ning luua erinevate funktsioonidega eraldi ruumid, mis on samal ajal kogu struktuuri osad. Projekti idee arendamiseks valiti beeĆŸ vĂ€rv Iraani ĂŒheks luksusvĂ€rviks. Ruumid kuvatakse kasti kujul kahes vĂ€rvitoonis.Need kastid on suletud vĂ”i poolsuletud ilma akustiliste ja haistmishĂ€ireteta.Kliendil on piisavalt ruumi privaatse kĂ”nnitee lĂ€bimiseks.Piisav valgustus, Ă”ige taimevalik ja sobiva varjundi kasutamine muude materjalide vĂ€rvid olid olulised vĂ€ljakutsed.