Disainiajakiri
Disainiajakiri
Meremuuseum

Ocean Window

Meremuuseum Kujunduskontseptsioon jĂ€rgib ideed, et ehitised ei ole lihtsalt fĂŒĂŒsilised objektid, vaid tĂ€henduse vĂ”i tĂ€hisega esemed, mis on hajutatud mĂ”nda suuremasse ĂŒhiskondlikku teksti. Muuseum ise on artefakt ja anum, mis toetab reisi ideed. Kaldus lae perforeerimine tugevdab sĂŒvamere pĂŒhalikku atmosfÀÀri ja suured aknad pakuvad mĂ”tisklevat vaadet ookeanile. Optimeerides mereteemalist keskkonda ja ĂŒhendades selle hingematvate veealuste vaadetega, kajastab muuseum oma funktsiooni siiralt.

Rippvalgusti

Snow drop

Rippvalgusti Snow Drop on lagi ja moodulvalgustus. Tema mugavus on selle heleduse reguleerimine modulatsiooni abil tĂ€nu sujuvale rihmaratta sĂŒsteemile. Samm-sammult vastukaaluga mĂ€ngides on kasutajal vĂ”imalik heledust suurendada ja vĂ€hendada. Selle disainilahenduse modulatsioon tuletab meelde lumikellukese Ă”itsemise erinevaid etappe algusest peale tetraeedriga kuni lĂ”puni nelja kolmnurga fraktaaliga. Vintage-merevaigukollane Edisoni pirn sisestatakse valgust lĂ€bipaistmatust pleksist valmistatud tetraeedrilisse eksklusiivsesse kasti, kui kujundus on suletud.

KĂ€sipress

Kwik Set

KĂ€sipress Mitmeotstarbeline nahast kĂ€sipress on intuitiivne, universaalselt konstrueeritud masin, mis lihtsustab igapĂ€evaste nahast kĂ€sitööliste elu ja kasutab teie vĂ€ikest ruumi maksimaalselt Ă€ra. See vĂ”imaldab kasutajatel lĂ”igata nahka, trĂŒkkida / reljeefkujundusi kujundada ja riistvara seada 20 pluss kohandatud matriitside ja adapteritega. See platvorm on algusest peale loodud klassi juhtivaks tooteks.

Kell

Pin

Kell KĂ”ik sai alguse lihtsast mĂ€ngust loovusklassis: teemaks oli "kell". Seega on erinevad digitaalsed ja analoogsed seinakellad ĂŒle vaadatud ja uuritud. Esialgse idee on algatanud kellade kĂ”ige vĂ€hem oluline ala, milleks on tihvt, millel kellad tavaliselt ripuvad. Seda tĂŒĂŒpi kellal on silindriline poolus, millele on paigaldatud kolm projektorit. Need projektorid muudavad kolm olemasolevat kĂ€epidet identseks tavaliste analoogkelladega. Siiski projitseerivad nad ka numbreid.

Pood

Munige

Pood Seestpoolt ja seestpoolt on kogu hoone tÀis betoonitaolist materjali, millele on lisatud must, valge ja paar puiduvÀrvi, luues koos laheda tooni. Ruumi keskel asuvast trepist saab juhtiv roll, mitmesugused nurga all volditud kujundid on just nagu koonus, mis toetab tervet teist korrust ja liituvad esimese korruse laiendatud platvormiga. Ruum on nagu tÀiesti osa.

Kommertsanimatsioon

Simplest Happiness

Kommertsanimatsioon Hiina sodiaagis on 2019. aasta sea aasta, nii et Yen C kujundas viilutatud siga ja see on nunnu hiina keeles "paljudes kuumades filmides". Õnnelikud tegelased on kooskĂ”las kanali kuvandi ja Ă”nnelike tunnetega, mida kanal soovib oma publikule pakkuda. Video on nelja filmi elemendi kombinatsioon. MĂ€ngivad lapsed oskavad kĂ”ige paremini nĂ€idata puhast Ă”nne ja loodavad, et filmi vaadates on publikul sama tunne.