Disainiajakiri
Disainiajakiri
Luksussalong

Scotts Tower

Luksussalong Scotts 'torn on Singapuri sĂŒdames asuv kĂ”rgtasemel elamuehitus, mille eesmĂ€rk on rahuldada suurenenud hulga kodus töötavate ettevĂ”tjate ja noorte spetsialistide nĂ”udlust tihedalt ĂŒhendatud ja funktsionaalsete eluruumide jĂ€rele linnades. UNStudio arhitekti Ben van Berkeli nĂ€gemuse vĂ€ljendamiseks "vertikaalsest linnast", millel on selgelt eristuvad tsoonid ja mis tavaliselt sirguvad horisontaalselt ĂŒle linnaosa, tegime ettepaneku luua "ruumid ruumis", kus ruumid vĂ”ivad muutuda kutsus esile erinevad olukorrad.

Kataloog

Classical Raya

Kataloog Üks asi Hari Raya kohta - on see, et ajatud Raya eilsed laulud jÀÀvad inimeste sĂŒdamelĂ€hedaseks tĂ€naseni. Mis oleks parem viis selle kĂ”ige tegemiseks, kui teemaks 'Klassikaline Raya'? Selle teema olemuse esile toomiseks on kinkekaartide kataloog mĂ”eldud meenutama vana vinĂŒĂŒlplaati. Meie eesmĂ€rk oli: 1. luua toote visuaalidest ja nende hindadest koosnevate lehtede asemel spetsiaalne kujundus. 2. Looge klassikalise muusika ja traditsioonilise kunsti hindamise tase. 3. Tooge vĂ€lja Hari Raya vaim.

Koduaed

Oasis

Koduaed Kesklinnas asuvat ajaloolist villa ĂŒmbritsev aed. Pikk ja kitsas krunt kĂ”rguste erinevustega 7m. Pindala jagunes 3 tasandiks. Madalaim esiaed ĂŒhendab konservaatori ja moodsa aia nĂ”uded. Teine tase: kahe lehtlaga puhkeala - maa-aluse basseini ja garaaĆŸi katusel. Kolmas tase: Woodlandi lasteaed. Projekti eesmĂ€rk oli juhtida tĂ€helepanu linna mĂŒrast ja looduse poole pöördumisest. SeetĂ”ttu on aias huvitavaid veeomadusi, nĂ€iteks veetrepid ja veesein.

Kellamesside Tutvustav Ruum

Salon de TE

Kellamesside Tutvustav Ruum Enne kĂŒlastajate uurimist Salon de TE-s asuva 145 rahvusvahelise kellabrĂ€ndi kohta oli vaja sissejuhatavat ruumi suurust 1900m2. KĂŒlastajate ettekujutuse luksuslikust elustiilist ja romantikast hĂ”ivamiseks töötati peamise kontseptsioonina vĂ€lja rongireis Deluxe. Dramatiseerimise loomiseks muudeti vastuvĂ”tukonkurss pĂ€evajaama teemaks, mis oli kĂ”rvuti sisehalli Ă”htuse rongiplatvormi stseeniga elusuuruses rongikĂ€rude akendega, mis kiirgavad jutuvestmise visuaale. LĂ”puks avaneb mitme kaubamĂ€rgiga vitriinidele multifunktsionaalne lava.

Interaktiivne Kunstiinstallatsioon

Pulse Pavilion

Interaktiivne Kunstiinstallatsioon Impulsspaviljon on interaktiivne installatsioon, mis ĂŒhendab valguse, vĂ€rvid, liikumise ja heli mitme sensoorse kogemuse abil. VĂ€ljastpoolt on see lihtne must kast, kuid sisse astudes on see sukeldatud illusiooni, mille led-tuled, pulseeriv heli ja ergas graafika loovad koos. VĂ€rviline nĂ€ituseidentiteet luuakse paviljoni vaimus, kasutades paviljoni seestpoolt olevat graafikat ja eritellimusel kujundatud fonti.

Traadita KÔlarid

FiPo

Traadita KĂ”larid FiPo (lĂŒhendatult „Fire Power“) oma pilkupĂŒĂŒdva kujundusega viitab disaini inspiratsiooniks heli sĂŒgavale tungimisele luurakkudesse. EesmĂ€rk on toota keha luudesse ja selle rakkudesse suure vĂ”imsusega ja kvaliteetset heli. See vĂ”imaldab kasutajal ĂŒhendada kĂ”lari mobiiltelefoni, sĂŒlearvuti, tahvelarvutite ja muude seadmetega Bluetoothi kaudu. KĂ”lari paigutusnurk on kujundatud vastavalt ergonoomilistele standarditele. Veelgi enam, kĂ”larit on vĂ”imalik klaasist alusest eraldada, mis vĂ”imaldab kasutajal seda laadida.