Disainiajakiri
Disainiajakiri
Oliivikauss

Oli

Oliivikauss OLI, visuaalselt minimalistlik objekt, konstrueeriti lähtudes selle funktsioonist, konkreetsest vajadusest tulenevate šahtide peitmise ideest. Sellele järgnes vaatlus erinevate olukordade, šahtide inetuse ja oliivi ilu parandamise vajaduse kohta. Kaheotstarbelise pakendina loodi Oli nii, et pärast selle avamist rõhutaks see üllatusfaktorit. Disainer oli inspireeritud oliivi kujust ja lihtsusest. Portselani valik on seotud materjali enda väärtuse ja selle kasutatavusega.

Lasterõivaste Pood

PomPom

Lasterõivaste Pood Osade ja terviku tajumine aitab kaasa geomeetriale, hõlpsasti tuvastatav, rõhutades müüdavaid tooteid. Raskusi suurendas loomingulises aktsioonis ruumi murdnud suur, juba väikeste mõõtmetega tala. Ülejäänud programmi joonistamise alguseks oli võimalus lakke kallutada, võttes arvesse vaateakna, tala ja poe tagakülje mõõdikuid; tiraaž, näitus, teeninduspunkt, kummut ja ladustamine. Ruumis domineerib neutraalne värv, mida eraldavad tugevad värvid, mis tähistavad ja korraldavad ruumi.

Kummut

Black Labyrinth

Kummut ArteNemuse jaoks on Eckhard Begeri must labürint - 15 sahtliga vertikaalne kummut, mis on inspireeritud Aasia meditsiinikappidest ja Bauhausi stiilis. Selle tume arhitektuurne välimus tuuakse ellu erksate armatuurkiirte abil, millel on kolm fookuspunkti, mis on peegeldatud ümber konstruktsiooni. Vertikaalsete sahtlite kontseptsioon ja mehhanism koos pöörleva sahtliga annavad tükile selle intrigeeriva välimuse. Puitkonstruktsioon on kaetud musta värvitud spooniga, samas kui puitkonstruktsioonid on valmistatud leegitatud vahtras. Satiinviimistluse saavutamiseks on spoon õlitatud.

Sõrmus

Doppio

Sõrmus See on põnev müstilise olemuse ehe. “Doppio” liigub oma spiraalses vormis kahes suunas, sümboliseerides meeste aega: nende minevikku ja tulevikku. See kannab hõbedat ja kulda, mis esindavad inimvaimu vooruste arengut kogu tema ajaloo jooksul Maal.

Kaelakee

Sakura

Kaelakee Kaelakee on väga painduv ja valmistatud erinevatest detailidest, mis on joodetud sujuvalt kokku, et kaunilt kaunistada naiste kaelapiirkonnas. Paremal küljel olevad keskmised lilled pöörlevad ja seal on lubatud vasakut lühemat kaelakee tükki eraldi prossina kasutada. Kaelakee on väga kerge, arvestades selle 3D-kuju ja keerukust. Selle brutokaal 362,50 grammi on 18 karaat, kivi ja teemantidega 518,75 karaati