Disainiajakiri
Disainiajakiri
ProĹľektor

Thor

Prožektor Thor on Ruben Saldana disainitud LED-kohtvalgusti, väga suure voolavusega (kuni 4,700Lm), ainult 27–38 W (sõltuvalt mudelist) ja optimaalse soojusjuhtimisega disain, mis kasutab ainult passiivset hajumist. See teeb Thorist silma turul ainulaadse tootena. Oma klassi piires on Thoril kompaktsed mõõtmed, kuna juht on integreeritud luminesarusse. Selle massikeskme stabiilsus võimaldab meil paigaldada nii palju Thori, kui soovime, ilma et tee oleks kallutatud. Thor on LED-kohtvalgusti, mis sobib ideaalselt keskkondadesse, kus valgusvoo vajadused on suured.

Kummut

Labyrinth

Kummut ArteNemuse labürint on kummut, mille arhitektuurilist välimust rõhutab selle spooni looklev tee, mis meenutab linna tänavaid. Sahtlite tähelepanuväärne kontseptsioon ja mehhanism täiendavad selle alajoont. Vahtra ja musta eebenipuu spooni kontrastsed värvid, aga ka kvaliteetne meisterlikkus rõhutavad Labürindi eksklusiivset välimust.

Kujutav Kunst

Scarlet Ibis

Kujutav Kunst Projekt on Scarlet Ibis ja selle looduskeskkonna digitaalmaalingute jada, pöörates erilist tähelepanu värvile ja nende eredale toonile, mis lindude kasvades intensiivistub. Teos areneb looduskeskkonna seas, ühendades tõelised ja kujutletavad elemendid, mis pakuvad ainulaadseid jooni. Scarlet ibis on Lõuna-Ameerika põlislind, kes elab Põhja-Venezuela rannikul ja sood, ning erkpunane värv on vaataja jaoks visuaalne vaatepilt. Selle kujunduse eesmärk on esile tõsta skarpi ibis'i graatsiline lend ja troopilise loomastiku erksad värvid.

Logo

Wanlin Art Museum

Logo Kuna Wanlini kunstimuuseum asus Wuhani ülikooli ülikoolilinnas, pidi meie loovus kajastama järgmisi tunnuseid: üliõpilaste keskne kohtumispaik kunsti austamiseks ja väärtustamiseks, tutvustades samal ajal ka tüüpilise kunstigalerii aspekte. Samuti pidi seda kohandama kui “humanistlikku”. Kuna kolledži üliõpilased seisavad oma elu alguses, toimib see kunstimuuseum õpilaste kunstihinnangu avapeatükina ja kunst saadab neid terve elu.

Logo

Kaleido Mall

Logo Kaleido kauplus pakub arvukalt meelelahutuskohti, sealhulgas kaubanduskeskus, jalakäijate tänav ja esplanaad. Selles disainis kasutasid disainerid kaleidoskoobi mustreid, millel olid lahtised värvilised esemed, näiteks helmed või veeris. Kaleidoskoop on pärit Vana-Kreeka καλός (ilus, ilu) ja εἶδος (see, mida näha). Järelikult kajastavad mitmekesised mustrid erinevaid teenuseid. Vormid muutuvad pidevalt, näidates, et Mall üritab külastajaid üllatada ja paeluda.

Elumaja

Monochromatic Space

Elumaja Monokromaatne ruum on perekonna maja ja projekti eesmärk oli muuta elamispind kogu maapinnal, et see hõlmaks ka uute omanike konkreetseid vajadusi. See peab olema eakatele sõbralik; omada kaasaegset sisekujundust; palju varjatud panipaigad; ja disain peab sisaldama vana mööbli taaskasutamist. Summerhaus D'zign tegeles sisekujunduskonsultantidega, luues funktsionaalse ruumi igapäevaseks eluks.