Disainiajakiri
Disainiajakiri
Sensoriga Kraan

miscea KITCHEN

Sensoriga Kraan Miscea KITCHEN süsteem on maailma esimene tõeliselt puutevaba mitme vedelikuga jaotusköögisegisti. Kombineerides 2 dosaatori ja kraani üheks ainulaadseks ja hõlpsasti kasutatavaks süsteemiks, kaob see vajadus eraldi dosaatorite järele köögi tööpiirkonnas. Segisti on täiesti puutevaba, et töötaks maksimaalselt käte hügieeni osas ja vähendaks kahjulike bakterite levikut. Süsteemiga saab kasutada mitmesuguseid kvaliteetseid ja tõhusaid seepe, pesemis- ja desinfitseerimisvahendeid. See sisaldab turul pakutavat kiireimat ja usaldusväärseimat anduritehnoloogiat täpse jõudluse tagamiseks.

Sensoriga Kraan

miscea LIGHT

Sensoriga Kraan Miscea LIGHT anduriga aktiveeritavatel segistidel on integreeritud seebi jaotur, mis on konstrueeritud otse kraanile mugavuse ja maksimaalse kätehügieeni jaoks. Kiiret ja usaldusväärset sensortehnoloogiat kasutades eraldab see seepi ja vett hügieeniliseks ja ergonoomiliseks kätepesu elamuseks. Sisseehitatud seebi jaotur aktiveeritakse, kui kasutaja käsi liigub üle seebisektori. Seejärel väljastatakse seepi alles siis, kui kasutaja käsi asetatakse kraani seebi väljalaskeava alla. Vett saab intuitiivselt vastu, hoides kätt vee väljalaskeava all.

Veebisait

Illusion

Veebisait Ajakiri Scene 360 käivitas Illusioni 2008. aastal ja sellest saab kiiresti enam kui 40 miljoni külastusega kõige edukam projekt. Veebisait on pühendatud imelise loomingu esindamisele kunstis, disainis ja filmis. Alates hüperrealistlikest tätoveeringutest ja lõpetades uimastatavate maastikupiltidega, paneb valik postitusi lugejaid sageli ütlema: WOW!

Automatiseeritud Sisserändeterminal

CVision MBAS 1

Automatiseeritud Sisserändeterminal MBAS 1 oli loodud turvatoodete olemuse trotsimiseks ja nii tehnoloogiliste kui ka psühholoogiliste aspektide hirmutamise ja hirmu minimeerimiseks. Kujundus tundub sõbralik puhaste joontega, mis sulanduvad sujuvalt skannerilt ekraanile. Ekraanil kuvatav hääl ja visuaal juhendavad esmakordset kasutajat sisserändeprotsessis. Sõrmejälgede skannimispadja saab hoolduse hõlbustamiseks või kiireks vahetamiseks lahti võtta. MBAS 1 on ainulaadne toode, mille eesmärk on muuta piiriületamise viisi, võimaldades mitme keele suhtlemist ja sõbralikku mittediskrimineerivat kasutajakogemust.

Müügisalong

Segmentation

Müügisalong Kingade pehmeid jooni ei saa koha tõlgendamisel tähelepanuta jätta. Et esindada teist rühma elegantseid kingi, mis selles kohas välja paistavad, teise kihi lagi ja kaheksa eksklusiivse disainiga valgustuskomponent, loovad meeleolu, samal ajal aga tunnevad end selles kohas amorfse joonega.

Kinkekarp

Jack Daniel's

Kinkekarp Jack Danieli Tennessee viski luksuskinkikarp pole mitte ainult tavaline karp, mille sees on pudel. See ainulaadne pakendikonstruktsioon töötati välja suurepärase disainifunktsiooni, aga ka pudelite ohutu tarnimise ajal. Tänu suurtele avatud akendele näeme kogu kasti. Otse karbi kaudu saabuv valgus tõstab esile viski originaalset värvi ja toote puhtust. Kuigi kasti kaks külge on avatud, on väändejäikus suurepärane. Kinkekarp on täielikult valmistatud papist ja on täielikult mattlamineeritud kuumade stantsimis- ja surutrükielementidega.