Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kaasaskantav Akuümbris

Parallel

Kaasaskantav Akuümbris Sarnaselt iPhone 5-ga on Parallel seadistatud tarbijate huvitamiseks ülikerge akupangaga 2500mAh - see on lootustandva 1,7-kordsem eluiga. See on äärmiselt mugav tarbijatele, kes on alati liikvel ja kasutavad täielikult ära iPhone'i võimalusi. Parallel on eemaldatav aku ja täiendav karm polükarbonaadist ümbris. Lülitage sisse, kui on vaja rohkem toidet. Kaalu kergendamiseks eemaldage. See on ergonoomiliselt kujundatud nii, et see sobib hästi teie kätte. Sisseehitatud välkkaabli ja 5 värvi kaitseümbrisega sobivat korpust jagab see sama pikkust kui iPhone 5.

Brändi Identiteet

SATA | BIA - Blue Islands Açor

Brändi Identiteet BIA on Atlandi taeva kohaliku linnustiku sümbol, mis lendab mõtetest ja unistustest riikide kohal, looduse piloot, mis veab inimesi, mälestusi, ettevõtteid ja ettevõtteid. SATA-l sümboliseerib BIA saarestiku üheksa saare liitu alati ühe atlantilise väljakutsena: võtke Assooride nimi maailmale ja viige maailm Assooridele. BIA - Siniste saarte Açor - prototüüpide futurismist inspireeritud sirgjooneline sirgjooneline aasorilind, mis on üles ehitatud unikaalsele geneetilisele koodile, mis on asümmeetriline, eristuv ja värviline nagu Assooride üheksa saart.

Üliõpilaste Ühiselamu

Koza Ipek Loft

Üliõpilaste Ühiselamu Koza Ipek Loft kujundas stuudio craft312 õpilaste külalistemaja ja noortekeskusena, mahutades 240 voodikohta 8000 m2 suurusel alal. Koza Ipek Lofti ehitamine viidi lõpule 2013. aasta mais. Üldiselt on külalistemaja sissepääs, juurdepääs noortekeskusele, restoran, konverentsiruum ja fuajee, õppesaalid, ruumid ja halduskontorid 12-korruselise hoone mitmekorruselistes osades, mis koosnevad innovaatilisest, kaasaegsest ja on kujundatud mugavad elamispinnad. Tuumikuruumides toad kahele inimesele vastavalt igale korrusele, kaks sektsiooni ja 24 inimese kasutuses.

Reguleeritava Lauaga Laud

Dining table and beyond

Reguleeritava Lauaga Laud Sellel laual on võimalus kohandada selle pinda vastavalt erinevatele kujunditele, materjalidele, tekstuuridele ja värvidele. Vastupidiselt tavapärasele lauale, mille lauaplaat toimib serveerimislisatarvikute (taldrikud, serveerimisvaagenid jne) fikseeritud pinnana, toimivad selle laua komponendid nii pinna kui ka serveerimislisatarvikutena. Need aksessuaarid võivad koosneda erineva kujuga ja suurusega komponentidest sõltuvalt vajalikest söögivajadustest. See ainulaadne ja uuenduslik disain muudab traditsioonilise söögilaua kumerate tarvikute pideva ümberkorraldamise kaudu dünaamiliseks keskpunktiks.

Hüpervagun

Shayton Equilibrium

Hüpervagun Shaytoni tasakaal tähistab puhast hedonismi, perverssust neljal rattal, abstraktset mõistet enamusele inimestele ja unistuste teostumist vähestele õnnelikele. See kujutab ülimat naudingut, uut ettekujutust ühest punktist teise jõudmiseks, kus eesmärk pole nii oluline kui kogemus. Shayton on loodud selleks, et avastada materiaalsete võimaluste piirid, katsetada uusi alternatiivseid rohelisi tõukejõude ja materjale, mis võiksid jõudlust parandada, säilitades samas hüperkarbi sugupuu. Järgmine etapp on investori leidmine ja Shaytoni tasakaalu saavutamine.

Sülearvuti Ümbris

Olga

Sülearvuti Ümbris Spetsiaalse rihmaga sülearvuti ümbris ja kinnitage veel üks ümbrisesüsteem. Materjali jaoks võtsin taaskasutatud naha. Värve on mitu, alates sellest, kui igaüks saab ise oma kätte saada. Minu eesmärk oli teha tavaline, huvitav sülearvutikott, kus on hõlpsasti hooldatav süsteem ja kus saate kinnitada mõne muu korpuse, kui peate kaasas olema kaasasolevaid Mac Book Pro ja Ipad või mini Ipad. Kohvriga võite kaasas kanda vihmavarju või ajalehte. Kergesti vahetatav kohver igaks päevaks.