Disainiajakiri
Disainiajakiri
Elukoht

nature

Elukoht See kodu on mõeldud paarile. Naaske loodusesse. Inimesed tahavad rohkem välja jõuda, õues olla või lasta loodusel olla osa oma elust, võimaldada loodusel rikastada kodu sõnavara. Lase loodusel lihtsalt ringi liikuda ja järgige seda. Rikkalikud ja mitmekesised elemendid, mis näitavad, kuidas irdumine võib lisaks tihedale keerukusele eksisteerida, sarnaselt lillede mitmele küljele, mis lõpuks muutuvad pärast lõplikku valimist lõplikuks valikuks.

Ühendatud Käekell

COOKOO

Ühendatud Käekell COOKOO ™, maailma esimene disainitud nutikell, mis ühendab analoogliikumise digitaalse ekraaniga. Ülimalt puhaste joonte ja nutikate funktsioonide ikoonilise kujunduse abil kuvatakse kellal teie nutitelefoni või iPadi eelistatud märguanded. Tänu COOKOO App ™ -ile saavad kasutajad oma ühendatud elu kontrolli all hoida, valides, milliseid märguandeid ja teateid nad tahavad saada oma randmele. Kohandatava nupu COMMAND vajutamine võimaldab kaamerat kaugjuhtimispuldil käivitada, muusika taasesitust kaugjuhtimispuldil, ühe nupuvajutusega Facebooki sisselogimist ja paljusid muid võimalusi kasutada.

BĂĽroopind

Samlee

Büroopind Ilma ulmeliste detailideta kujundas Samlee kontor lihtsa idamaise esteetika. See kontseptsioon sobib kiiresti areneva linnaga. Selles väga hästi töötavas infoühiskonnas tutvustab projekt linna, töö ja inimeste interaktiivseid suhteid - omamoodi aktiivsuse ja inertsuse tihedat seost; läbipaistev ülekate; läbitungimine tühi.

Bluetooth Peakomplekt

Bluetrek Titanium +

Bluetooth Peakomplekt See uus Bluetreki peakomplekt “Titanium +”, mis on viimistletud stiilse kujundusega, mis sümboliseerib “välja sirutamist” (poomitoru ulatub ümmarguse kõrvadetailist), on valmistatud vastupidavast materjalist - alumiiniumisulamist ja mis on ennekõike varustatud võimalusega uusimate nutiseadmete helisignaali voogesitamiseks. Kiire laadimise funktsioon võimaldab teie vestlust hetkega pikendada. Patareide väljatöötamisel olev patareide paigutuse disain võimaldab peakomplekti kaalu tasakaalustada, et suurendada kasutusmugavust.

Kraanikausi Segisti

Straw

Kraanikausi Segisti Straw kraanisegisti disain on inspireeritud noorte ja lõbusate joogikõrvade torukujulistest vormidest, mis tulevad suvel kosutava joogi või talvel kuuma joogiga. Selle projektiga tahtsime luua samaaegselt kaasaegse, bravuurse ja lõbusa kujunduse objekti. Eeldades, et bassein on konteiner, oli algne idee rõhutada kraani kui kasutajaga kokkupuutuvat elementi, nagu ka joogikõred on joogi kokkupuutepunkt.

Kraanikausi Segisti

Smooth

Kraanikausi Segisti Sileda kraaniga kraanisegisti disain on inspireeritud silindri kõige puhtamas vormis, muutes selle loomulikuks tagajärjeks torule, kus see voolab, kuni kasutajani jõuab. Kavatsesime dekonstrueerida tavalised keerukad vormid, mis sellisel tootel on, saades ühtlase silindrilise ja üsna minimalistliku vormi. Liinide tekitatud klanitud ilme muutub üsna üllatavaks, kui see objekt täidab oma kasutajaliidese funktsiooni, sest see on mudel, mis ühendab dünaamilise disaini ja kraanisegisti täiusliku funktsionaalsusega.