Disainiajakiri
Disainiajakiri
Disain / MĂŒĂŒginĂ€itus

dieForm

Disain / MĂŒĂŒginĂ€itus NĂ€itus "dieForm" on nii innovaatiline nii kujunduse kui ka uudse tegevuskontseptsiooni abil. KĂ”ik virtuaalse mĂŒĂŒgisalongi tooted on fĂŒĂŒsiliselt ekraanil. KĂŒlastajaid ei sega toote eest ei reklaami- ega mĂŒĂŒgipersonal. Lisateavet iga toote kohta leiate multimeediumekraanidelt vĂ”i QR-koodi kaudu virtuaalsest mĂŒĂŒgisaalist (rakendus ja veebisait), kus tooteid saab ka kohapeal tellida. Kontseptsioon vĂ”imaldab tutvustada pĂ”nevat tootevalikut, rĂ”hutades samas toodet, mitte kaubamĂ€rki.

Ülemaailmne Messiboksi Disain Toyotale

The Wave

Ülemaailmne Messiboksi Disain Toyotale Inspireerituna Jaapani pĂ”himĂ”ttest "aktiivne rahulik", ĂŒhendab disain ratsionaalsed ja emotsionaalsed elemendid ĂŒheks tervikuks. Arhitektuur nĂ€eb vĂ€ljastpoolt minimalistlik ja rahulik. Siiski vĂ”ite tunda sellest kiirgavat tohutut jĂ”udu. Selle loitsu all libisete uudishimulikult sisemusse. Sisse astudes leiate end ĂŒllatavast energiast pakatavast keskkonnast, mis on tĂ€is suuri meediumiseinu, mis nĂ€itavad energilisi, abstraktseid animatsioone. Nii saab stend kĂŒlastajatele meeldejÀÀva elamuse. Kontseptsioon kujutab asĂŒmmeetrilist tasakaalu, mida leiame looduses ja Jaapani esteetika keskmes.

Pood

Family Center

Pood Pika (30 meetri) esiseina sulgemiseks on mĂ”ned pĂ”hjused. Üks oli see, et olemasoleva hoone kĂ”rgus oli tĂ”esti ebameeldiv ja mul polnud luba seda puudutada! Teiseks sain esifassaadi sulgedes 30 meetrit seinapinda. Minu igapĂ€evase vaatlusstatistika uuringu kohaselt otsustasid enamus ostjaid uudishimu pĂ€rast minna poodi ja vaadata, mis selle fassaadi taga toimub.

Riided

Bamboo lattice

Riided Vietnamis nĂ€eme bambusvĂ”re tehnikat paljudes toodetes, nĂ€iteks paatides, mööblis, kanapuurides, laternates ... BambusvĂ”re on tugev, odav ja hĂ”lpsasti valmistatav. Minu visioon on luua kuurortrĂ”ivaste mood, mis oleks pĂ”nev ja graatsiline, kogenud ja sarmikas. Ma rakendasin selle bambusest vĂ”re detaili mĂ”ne oma moe jaoks, muutes töötlemata, kĂ”va ja tavalise vĂ”re pehmeks materjaliks. Minu disainilahendused ĂŒhendavad traditsioonid moodsa vormiga, vĂ”re mustri kĂ”vaduse ja peene kanga liiva pehmusega. Minu tĂ€helepanu on suunatud vormile ja detailidele, tuues kandjale vĂ”lu ja naiselikkuse.

MĂ€nguasjad

Minimals

MĂ€nguasjad Minimaalsed on moodsate loomade jumalik rida, mida iseloomustab primaarse vĂ€rvipaleti ja geomeetriliste kujundite kasutamine. Nimi tuleneb korraga sĂ”nast "minimalism" ja "Mini-loomade" kokkutĂ”mbumisest. Kindlasti on nende eesmĂ€rk mĂ€nguasja olemuse paljastamine, eemaldades kĂ”ik vĂ€hemolulised vormid, omadused ja kontseptsioonid. Koos loovad nad vĂ€rvide, loomade, riiete ja arhetĂŒĂŒpide pantone, julgustades inimesi valima tegelase, kellega nad end identifitseerivad.

Traadita KÔlar

Saxound

Traadita KĂ”lar Saxound on ainulaadne kontseptsioon, mis on inspireeritud mĂ”nedest maailma juhtivatest esinejatest. See on sulandus parimatesse uuendustesse, mis on juba mĂ”ni aasta tagasi tehtud, segu meie endi uuendustest, muutes selle jaoks tĂ€iesti uue kogemuse inimesed.Saxoundi pĂ”hielementideks on silindrikujuline ja keermestav komplekt.Saxoundi mÔÔtmed on inspireeritud tavalisest kompaktsest ketast, mille lĂ€bimÔÔt on 13 sentimeetrit ja kĂ”rgus 9,5 sentimeetrit ning mida saab ĂŒhe kĂ€ega nihutada.See koosneb kahest 1 “SĂ€utsujad, kaks 2” keskmist draiverit ja nii vĂ€ikese kujuga massiivi paigutatud bassiradiaator.