Disainiajakiri
Disainiajakiri
PÔrandaplaadid

REVICOMFORT

PĂ”randaplaadid REVICOMFORT on eemaldatav ja korduvkasutatav pĂ”rand. Kiire ja lihtne kohaldada. Kasutamiseks valmis. Ideaalne ĂŒmberehitamiseks. Ühes tootes ĂŒhendab see kogu kehaga portselanist plaatide tehnilisi omadusi, aja kokkuhoiu lihtsustatud paigutuse, liikuvuse lihtsuse ja erinevates ruumides taaskasutamise majanduslikke eeliseid. REVICOMFORT saab teha mitmes RevigrĂ©s kollektsioonis: mitmesugused efektid, vĂ€rvid ja pinnad.

Albumi Kaanekujundus

Haezer

Albumi Kaanekujundus Haezer on tuntud oma kindla bassiheli poolest, eepiliste pauside poolest hĂ€sti lihvitud efektidega. See on omamoodi heli, mis kostub lihtsalt otse edasi liikuva tantsumuusikana, kuid lĂ€hemal vaatlemisel vĂ”i kuulamisel saate valmistootes avastada mitu sageduskihti. Loova kontseptsiooni ja teostuse jaoks oli vĂ€ljakutse simuleerida Haezerina tuntud helielamust. Kunstiteose stiil ei ole ĂŒldse tĂŒĂŒpiline tantsumuusika stiil, mistĂ”ttu on Haezer oma ĆŸanr.

MenĂŒĂŒ Kate

Magnetic menu

MenĂŒĂŒ Kate Paar plastikust lĂ€bipaistvat kilet, mis on ĂŒhendatud magnetidega ja mis on tĂ€iuslik kate erinevat tĂŒĂŒpi trĂŒkistele. Lihtne kasutada. Lihtne valmistada ja hooldada. Kauakestev toode, mis sÀÀstab aega, raha, toorainet. KeskkonnasĂ”bralik. Kergesti kohandatav erinevatel eesmĂ€rkidel. Ideaalne kasutamiseks restoranides menĂŒĂŒde kattena. Kui kelner toob teile vaid ĂŒhe lehe puuviljakokteilidega ja nĂ€iteks ainult ĂŒhe sĂ”bra jaoks mĂ”eldud kookide lehe, on see peaaegu nagu isikupĂ€rased menĂŒĂŒd, mis on loodud just teile.

Dvd Kast

Paths of Light

Dvd Kast Parim viis Zina Caramelo animatsiooni Paths of Light pidamiseks oli tagada, et DVD-l oleks ilus ĂŒmbris. Pakend nĂ€eb tegelikult vĂ€lja selline, nagu see oleks metsast vĂ€lja vĂ”etud ja vormitud CD moodustamiseks. VĂ€ljastpoolt on nĂ€htavad mitmesugused jooned, mis peaaegu ilmuvad korpuse kĂŒljel kasvavate vĂ€ikeste puudena. Puidust vĂ€lisilme aitab sellele ka ÀÀrmiselt naturaalse ilme anda. Paths of Light on ÀÀrmuslik vĂ€rskendus vĂ”rreldes juhtumitega, mida 1990. aastatel paljud CD-d nĂ€gid, mis koosnes tavaliselt pĂ”hiplastidest koos paberpakendiga, et selgitada nende sisu. (JD Munro tekst)

Aroomi Hajuti

Magic stone

Aroomi Hajuti Magic Stone on palju enamat kui kodumasin, suudab luua maagilise atmosfÀÀri. Selle kuju on inspireeritud loodusest, mĂ”eldes kivile, mis on jĂ”e veega tasandatud. Veeelementi tĂ€histab sĂŒmboolselt laine, mis eraldab ĂŒlaosa alakehast. Vesi on selle toote pĂ”hielement, mis atomiseerib ultraheli abil vett ja lĂ”hnaĂ”li, luues kĂŒlma auru. Lainekujundus on loodud atmosfÀÀri loomiseks lĂ€bi LED-valguse, mis muudab sujuvalt vĂ€rve. Kaane paitamine aktiveerib mahutavuse nupu, mis juhib kĂ”iki funktsioone.

Veebisaidi Kujundus

Trionn Design

Veebisaidi Kujundus Valge lĂ”uend pakub ideaalset tausta, millele toetuda. Mahlakas magus vĂ€rvikombinatsioon pakub tĂ€iuslikku tĂ€helepanu haaravat elementi, mis tĂ”mbab vaatajat. Serif- ja sans-serif-fondide kombinatsioon ning kaal ja vĂ€rvid annavad ĂŒhtlase segu, mis meelitab vaatajat edasi uurima. HTML5 Parallaxi animatsioonisait koos reageerivaga, meil on oma personali vektoritegelaste kujundus. ainulaadne erksavĂ€rviline disain koos kenade ja sujuvate animatsioonidega ..