Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kinnisvara MĂŒĂŒgikeskus

MIX C SALES CENTRE

Kinnisvara MĂŒĂŒgikeskus t on kinnisvara mĂŒĂŒgikeskus. Algne arhitektuurivorm on klaasist ruudukujuline kast. Üldist sisekujundust saab vaadata hoone vĂ€liskĂŒljest ja sisekujundus kajastub tĂ€ielikult hoone kĂ”rguses. Seal on neli funktsiooniala, multimeediumekraani ala, mudeli kuvari ala, lĂ€birÀÀkimiste diivanipiirkond ja materjalide kuvamise ala. Neli funktsiooniala on hajutatud ja eraldatud. Niisiis rakendasime terve ruumi ĂŒhendamiseks lindi, et saavutada kaks kujunduskontseptsiooni: 1. funktsioonipiirkondade ĂŒhendamine 2. hoone kĂ”rguse moodustamine.

Modulaarne SisekujundussĂŒsteem

More _Light

Modulaarne SisekujundussĂŒsteem Kokkupandav, lahtivĂ”etav ja ökoloogiliselt jĂ€tkusuutlik moodulsĂŒsteem. More_Lightil on roheline hing ja seda on vĂ€ga lihtne kasutada. TĂ€nu ruudumoodulite ja ĂŒhissĂŒsteemi paindlikkusele on see uuenduslik ja ideaalne kĂ”igi meie igapĂ€evaste vajaduste rahuldamiseks. Ühendada saab erineva suuruse ja sĂŒgavusega raamaturiiulid, riiulid, paneeliseinad, vitriinid, seinaĂŒhikud. TĂ€nu laias valikus viimistlusmaterjalidele, vĂ€rvidele ja tekstuuridele saab selle isikupĂ€ra veelgi tĂ€psemaks muuta kohandatud kujundusega. Kodukujunduse, tööruumide, kaupluste jaoks. Saadaval ka samblike sees. caporasodesign.it

BĂŒroohoone

FLOW LINE

BĂŒroohoone Kohapealne ruum on hoone vĂ€lisseina tĂ”ttu ebakorrapĂ€rane ja kĂ”ver. SeetĂ”ttu rakendab disainer antud juhul vooluliinide kontseptsiooni lootuses tekitada voolutunnet ja lĂ”puks muundada need voolavateks liinideks. Esiteks lammutasime avaliku koridori kĂŒlgneva vĂ€lisseina ja rakendasime kolme funktsiooniala, Kolme ala ringlemiseks kasutasime vooluliini ja vooluliin on ka sissepÀÀs vĂ€ljast. EttevĂ”te on jagatud viieks osakonnaks ja nende esindamiseks kasutame viit rida.

Vahuveini Etikett Ja Pakk

Il Mosnel QdE 2012

Vahuveini Etikett Ja Pakk Nii nagu Iseo jĂ€rv pritsib Franciacorta kaldale, niisutab vahuvein klaasi kĂŒlgi. Kontseptsioon on jĂ€rve kuju graafiline ĂŒmbertegemine ja vĂ€ljendab kristallklaasi valatud Reserve pudeli kogu jĂ”udu. Elegantne ja elav etikett, tasakaalustatud oma graafika ja vĂ€rvide osas, on julge lahendus lĂ€bipaistva polĂŒpropĂŒleeniga ja tĂ€iesti kuuma fooliumiga kullast trĂŒkkimisega, et anda uusi sensatsioone. Veini vĂ€ljavalamine on karbil alla joonitud, kus pakendi ĂŒmber on mĂ€hitud graafika: lihtne ja efektne, mis koosneb kahest „slive et tiroir” elemendist.

Mantel, Mis VÔib Olla Muudetav,

Eco Furs

Mantel, Mis VĂ”ib Olla Muudetav, Mantel, mis vĂ”ib olla 7-ĂŒhes, on inspireeritud hĂ”ivatud karjÀÀrinaistest, kes valivad ainulaadse, ökoloogilise ja funktsionaalse igapĂ€evase garderoobi. Selles tĂ”lgendatakse vana, kuid jĂ€llegi trendikat Skandinaavia Rya Rug tekstiili kaasaegsel viisil, mille tulemuseks on sobivad villased rĂ”ivad, mis on oma tööomadustelt nagu karusnahad. Erinevus on detailsuses ning looma- ja keskkonnasĂ”bralikkuses. Aastate jooksul on öko karusnahku katsetatud erinevates Euroopa talvekliimates, mis on aidanud selle karvkatte ja teiste hiljutiste tĂŒkkide omadusi tĂ€iuslikuks muuta.

Visuaalne Identiteet

Le Coffret - Chambres D'HĂŽtes

Visuaalne Identiteet Le Coffret on vĂ”luv disainiga voodi ja hommikusöök Valle d'Aosta sĂŒdames. Projekt oli kavandatud autentset stiili jĂ€rgides: seega kiviseinad, puittalad ja antiikmööbel. Ring, mis sĂŒmboliseerib taeva kolmnurga kohal, mis tĂ€histab mĂ€ge, kus asub B & B, ideest inimese taevasse tĂ”usmise kohta. Onciale'i font, mis on tĂ€napĂ€evases versioonis muudetud, et mĂ€letada oru keldi pĂ€ritolu, tasakaalustab ja toetab tugevat ja olulist sĂŒmbolit, et saada lĂ”puks hĂ”lpsasti tuvastatav ja hĂ”lpsasti silma paistav logo.