Disainiajakiri
Disainiajakiri
ÕllevĂ€rvide Proovilahendused

Beertone

ÕllevĂ€rvide Proovilahendused Beertone on esimene Ă”lleteatmik, mis pĂ”hineb erinevatel Ă”llevĂ€rvidel ja on esitatud klaasvormis ventilaatorina. Esimese vĂ€ljaande jaoks kogusime teavet 202 erinevalt Ć veitsi Ă”llelt, mis rĂ€ndasid mööda riiki, idast lÀÀnde, pĂ”hjast lĂ”unasse. Kogu protsess vĂ”ttis palju aega ja ĂŒksikasjalikku logistikat, kuid nende kahe kire tulemus teeb meid vĂ€ga uhkeks ja edasised vĂ€ljaanded on juba kavandatud. Terviseks!

Teemant SÔrmus

The Great Goddess Isida

Teemant SĂ”rmus Isida on 14K kuldsĂ”rmus, mis libiseb sĂ”rmega, et luua vĂ”luv vĂ€limus. Isida rĂ”nga fassaad on kaunistatud ainulaadsete elementidega nagu teemandid, ametĂŒstid, tsitriinid, tsavoriit, topaas ja seda tĂ€iendatakse valge ja kollase kullaga. Igal tĂŒkil on oma konkreetne materjal, muutes selle ainulaadseks. Lisaks peegeldab viilutatud vÀÀriskividel asuv tasane klaasitaoline fassaad erinevaid valguskiiri erinevates oludes, lisades rĂ”ngale eksklusiivse iseloomu.

Restoran

Lohas

Restoran MĂ€ssu loendur Urban Beat'ile. Baas asub tiheda liiklusega ristmikul. Üldise ruumilise planeeringu eesmĂ€rk on luua rahulik ja rahulik tempo, mis justkui ajendaks aeglustama ja kiiretempolises linnaelus nautima iga hetke siin ja praegu. Keskmise planeerimise kaudu moodustatud avatud ruum jagab ruumi erinevate funktsioonide alusel. Toteemilaadsed ekraanid lisavad Ă”rnale ruumilisele Ă”hkkonnale pisut kaasasĂŒndinud mĂ€ngulisust.

Tool

DARYA

Tool Tegelikult on see tool inspireeritud kaunist teismelisest tĂŒdrukust, ilusast, mĂ€ngulisest tĂŒdrukust, kes on laskunud, elegantne ja samas lĂ”dvestunud! pikkade toonides kĂ€e ja jalgadega. see on tool, mille kujundasin armastusega, ja see kĂ”ik on kĂ€sitsi nikerdatud. Selle tĂŒdruku nimi on "Darja".

Restoran

pleasure

Restoran Kunstielu elamise rÔÔm. Pikendamine ja jĂ€tkamine. Lagede ja pĂ”randate laiendamise ning nende pideva kontuurlaine laienemise kaudu, mis lĂ€heb siin pĂŒsti vĂ”i varjab seda, peegeldades toimejĂ”udu, mis hĂ”lmab elu tippe ja orgu. Kui kihiline Ă”hkkond voolab ja morfiseerub, toimuvad kosmosepildis ilupildid. Kosmosekabiin peab olema sujuv ja lĂ€bipaistev, sĂ€ilitades samal ajal erinevate sektsioonide vaheseinad. Ruumi leidliku paigutuse korral vĂ”ib privaatsus olla olemas keset sektsiooni.

Kaelakee

Scar is No More a Scar

Kaelakee Kujunduse taga on dramaatiline valus lugu. See oli inspireeritud minu unustamatust piinlikust armist kehal, mille 12-aastaselt tugevad ilutulestikud pĂ”letasid. Üritades seda tĂ€toveeringuga katta, hoiatas tĂ€toveerija mind, et hirmul on hullem katta. Igal inimesel on oma arm, kĂ”igil on oma unustamatu valus lugu vĂ”i ajalugu, parim lahendus tervenemiseks on Ă”ppida sellega silmitsi seisma ja sellest tugevalt ĂŒle saama, selle asemel, et end varjata vĂ”i proovida sellest pĂ”geneda. SeetĂ”ttu loodan, et inimesed, kes mu ehteid kannavad, tunnevad end tugevamana ja positiivsemana.