Disainiajakiri
Disainiajakiri
Digitaalne Interaktiivne Ajakiri

DesignSoul Digital Magazine

Digitaalne Interaktiivne Ajakiri Ajakiri Filli Boya Design Soul Magazine selgitab oma lugejatele värvide olulisust meie elus teistmoodi ja nauditavalt. Design Souli sisu sisaldab laia valdkonda moest kunstini; kaunistamisest kuni isikliku hoolduseni; spordist tehnoloogiani ja isegi toidust ning jookidest raamatuni. Lisaks kuulsatele ja huvitavatele portreedele, analüüsidele, uusimale tehnoloogiale ja intervjuudele sisaldab ajakiri ka huvitavat sisu, videoid ja muusikat. Ajakiri Filli Boya Design Soul ilmub kord kvartalis iPadis, iPhone'is ja Androidis.

Voodisse Konverteeritav Laud

1,6 S.M. OF LIFE

Voodisse Konverteeritav Laud Peamine idee oli kommenteerida tõsiasja, et meie elu kahaneb, et mahtuda meie kontori suletud ruumi. Lõpuks mõistsin, et igal tsivilisatsioonil võib olla väga erinev ettekujutus asjadest, sõltuvalt selle sotsiaalsest kontekstist. Näiteks võiks seda lauda kasutada siesta ajal või mõneks tunniks magamiseks öösel nendel päevadel, kui keegi pingutab tähtaegadest kinnipidamise nimel. Projekt sai nime prototüübi mõõtmete järgi (pikkus 2,00 meetrit ja laius 0,80 meetrit = 1,6 sm) ning seetõttu, et töö võtab meie elus üha rohkem ruumi.

BĂĽroohoone

Jansen Campus

Büroohoone Hoone on silmatorkav silmatorkav lisand, mis ühendab tööstuspiirkonda ja vanalinna ning võtab selle kolmnurkse kuju Oberrieti traditsiooniliste viilkatustega. Projekt integreerib uuenduslikud tehnoloogiad, sisaldab uusi detaile ja materjale ning vastab rangetele Šveitsi Minergie säästva ehituse standarditele. Fassaad on plakeeritud tumedas, eelnevalt patineeritud perforeeritud Rheinzinki-võrgusilmas, mis kutsub esile lähiümbruse puitehitiste toonide tiheduse. Kohandatud tööruumid on avatud planeeringuga ja hoone geomeetria viilutab vaated Rheintalile.

Biomeetriline Juurdepääsuseade Uste Avamiseks

Biometric Facilities Access Camera

Biomeetriline Juurdepääsuseade Uste Avamiseks Seintesse või kioskitesse sisse ehitatud biomeetriline seade, mis lööb iirise ja kogu näo, seejärel viitab andmebaasile, et määrata kasutaja õigused. See annab juurdepääsu, avades uksed või logides sisse kasutajad. Kasutajate tagasiside funktsioonid on sisseehitatud hõlpsaks ise joondamiseks. Led valgustavad silma märkamatult ja hämaras on välk. Esiküljel on 2 plastikust osa, mis võimaldavad duo-tooni värve. Väiksem osa tõmbab silma peene detailiga. Vorm lihtsustab 13 esiküljega komponenti esteetilisemaks tooteks. See on ette nähtud ettevõtte-, tööstus- ja koduturuks.

Vihmamantel

UMBRELLA COAT

Vihmamantel See vihmamantel on kombinatsioon vihmamantlist, vihmavarjest ja veekindlatest pükstest. Sõltuvalt ilmastikuoludest ja vihma hulgast saab seda kohandada erineva kaitsetasemega. Tema ainulaadne omadus on see, et see ühendab ühes esemes vihmamantli ja vihmavarju. Vihmavarjuga vihmavari on teie käed vabad. Samuti võib see sobida suurepäraselt selliste sporditegevustega nagu jalgrattaga sõitmine. Lisaks ei torma rahvarohkel tänaval teiste vihmavarjude juurde, kuna vihmavarju kapuuts ulatub üle teie õlgade.

Sigaret / Kummikott

Smartstreets-Smartbin™

Sigaret / Kummikott Smartbin ™ on unikaalsete võimalustega mitmekordne patenteeritud prügikonteiner, mis täiendab olemasolevat tänavainfrastruktuuri paigaldust kaksikuna, tahaplaanile ümber ükskõik millise suuruse või kujuga lampposti või viitade posti või soolovormingus seintele, piirdele ja soklitele. See vabastab olemasolevate tänavate varadest uue, ootamatu väärtuse, et luua mugavate, etteaimatavalt paiknevate sigarettide ja kummi allapanu prügikastide võrgud, mis on alati käeulatuses, lisamata tänavapildile segadust. Smartbin muudab tänavahooldust kogu maailma linnades, võimaldades tõhusalt reageerida sigareti- ja kummiliivale.