Disainiajakiri
Disainiajakiri
Multifunktsionaalne Kirjutuslaud

Portable Lap Desk Installation No.1

Multifunktsionaalne Kirjutuslaud See kaasaskantava sĂŒlearvuti installi nr 1 eesmĂ€rk on pakkuda kasutajatele paindlikku, mitmekĂŒlgset, keskendunud ja korrektset tööruumi. Kirjutuslaud koosneb ÀÀrmiselt ruumi sÀÀstvast seinale paigaldatavast lahendusest ja seda vĂ”iks hoida seina vastu tasast. Bambusest valmistatud kirjutuslaud on seinatoest eemaldatav, mis vĂ”imaldab kasutajal seda kasutada kodus erinevates kohtades lapina töölauana. Laud koosneb ka ĂŒlaosas olevast soonest, mida saab kasutada telefoni vĂ”i tahvelarvuti alusena toote kasutajakogemuse parandamiseks.

Vee- Ja Piiritusklaasid

Primeval Expressions

Vee- Ja Piiritusklaasid Munakujulised kaldlĂ”ikega kristallklaasid. Lihtne tilk klaasjat vedelikku, looduslik lÀÀts, mis on pĂŒĂŒtud erksatesse kristallklaasidesse, mis raputavad rÔÔmsalt nende ĂŒmarust, sĂ€ilitades samas oma stabiilsuse materjalide lĂ€bimĂ”eldud paigutuse kaudu. Nende rokkimine loob pingevaba ja lĂ”busa atmosfÀÀri. Prillid sobivad hoidmisel diskreetselt peopesale. SĂŒmbioosis pehmendatud, pĂ€hklist vĂ”i ksĂŒlitist - iidsest saematerjalist kĂ€sitööna valmistatud rannasĂ”idulaevadega. Seda tĂ€iendavad ellipsikujulised pĂ€hklialused kolme vĂ”i kĂŒmne klaasi jaoks ja sĂ”rmetoidu kandik. Kandikud on nende sujuva elliptilise kuju tĂ”ttu pööratavad.

Linnaskulptuurid

Santander World

Linnaskulptuurid Santander World on avalik kunstiĂŒritus, mis koosneb kunsti tĂ€histavate ja Santanderi linna (Hispaania) ĂŒmbritsevate skulptuuride rĂŒhmast, kes valmistub 2014. aasta maailma purjetamise maailmameistrivĂ”istlusteks. Skulptuurid on 4,2 meetri kĂ”rgused, valmistatud lehtterasest ja igaĂŒks neist neist on teinud erinevad visuaalkunstnikud. KĂ”ik tĂŒkid tĂ€histavad kontseptuaalselt 5 mandri kultuuri. Selle mĂ”te on esindada armastust ja austust kultuurilise mitmekesisuse vastu kui rahu saavutamise vahendit erinevate kunstnike silmis ja nĂ€idata, et ĂŒhiskond tervitab mitmekesisust avasĂŒliga.

Plakat

Chirming

Plakat Kui Sook oli noor, nĂ€gi ta mĂ€el ilusat lindu, kuid lind lendas kiiresti minema, jĂ€ttes jĂ€rele vaid heli. Ta vaatas taevast ĂŒles, et lindu leida, kuid kĂ”ik, mida ta nĂ€gi, olid puuoksad ja mets. Lind jĂ€tkas laulmist, kuid tal polnud aimugi, kus see asub. Alates vĂ€ga noorest linnust olid tema juurde puuoksad ja suur mets. See kogemus pani teda lindude hÀÀlt visualiseerima nagu mets. Linnuheli lĂ”dvestab vaimu ja keha. See köitis tema tĂ€helepanu ja ta ĂŒhendas selle mandalaga, mis kujutab visuaalselt tervendamist ja meditatsiooni.

Tool

Tulpi-seat

Tool Tulpi-disain on Madalmaade disainistuudio, mis pakub imelist, originaalset ja mĂ€ngulist disaini sise- ja vĂ€liskeskkonnas, pöörates suurt tĂ€helepanu avalikule kujundusele. Marco Manders saavutas oma Tulpi-istmega rahvusvahelise tunnustuse. PilkupĂŒĂŒdev Tulpi-iste lisab vĂ€rvi igasse keskkonda. See on ideaalne kombinatsioon disainist, ergonoomikast ja jĂ€tkusuutlikkusest koos tohutu lĂ”busate teguritega! Tulpi-iste voldib automaatselt, kui sĂ”itja ĂŒles tĂ”useb, tagades jĂ€rgmisele kasutajale puhta ja kuiva istme! Tulpi-iste vĂ”imaldab 360-kraadise pöörde abil ise oma vaadet valida!

Linnavalgustus

Herno

Linnavalgustus Selle projekti vĂ€ljakutse on kujundada linnavalgustus vastavalt Teherani keskkonnale ja kodanikele atraktiivseks. Seda valgust inspireeris Azadi torn: Teherani peamine sĂŒmbol. See toode oli mĂ”eldud ĂŒmbritseva piirkonna ja sooja valgusega inimeste valgustamiseks ning eri vĂ€rvidega sĂ”braliku Ă”hkkonna loomiseks.