Disainiajakiri
Disainiajakiri
Jalgratta Valgustus

Safira Griplight

Jalgratta Valgustus SAFIRA on inspireeritud kavatsusest lahendada tänapäevastele jalgratturitele juhtrauale räpaseid tarvikuid. Integreerides esilaterna ja suunatulede haardekujundusse, saavutage eesmärk suurepäraselt. Kasutades akukabiinina ka õõnsa juhtraua ruumi, maksimeerige elektrienergia maht. Haarde, jalgratta tule, suunatule ja juhtraua akukabiini kombinatsiooni tõttu saab SAFIRA kõige kompaktsemaks ja asjakohasemaks võimsaks jalgratta valgustussüsteemiks.

Jalgrattavalgustus

Astra Stylish Bike Lamp

Jalgrattavalgustus Astra on üheharuline stiilne jalgrattalamp koos revolutsioonilise disainiga alumiiniumist integreeritud kerega. Astra ühendab suurepäraselt kõva aluse ja kerge kere puhta ja stiilse tulemuse. Ühepoolne alumiiniumvars ei ole mitte ainult vastupidav, vaid laseb Astra ka hõljuda juhtraua keskel, mis tagab kõige laiema tala. Astral on täiuslik piirjoon, tala ei põhjusta pimestamist teisel pool teed asuvatele inimestele. Astra annab rattale paar läikivat silma, mis kergendab teed.

Jahutatud Juustukäru

Keza

Jahutatud Juustukäru Patrick Sarran lõi Keza juustukäru 2008. aastal. Peamiselt tööriist, see käru peab äratama ka söögikohtade uudishimu. See saavutatakse stiliseeritud lakitud puitkonstruktsiooni abil, mis on monteeritud tööstuslikele ratastele. Katiku avamisel ja siseruumide riiulite avamisel ilmub kärus suur laagerdunud juustude esitluslaud. Selle etapi rekvisiidi abil saab kelner kasutada sobivat kehakeelt.

Eemaldatavad Lauad

iLOK

Eemaldatavad Lauad Patrick Sarrani kujundus kajastab kuulsat valemit, mille lõi Louis Sullivan “Vorm järgib funktsiooni”. Selles vaimus on iLOK-i tabelid kavandatud eelistama kergust, tugevust ja modulaarsust. See on tehtud võimalikuks tänu laualaudade puidust komposiitmaterjalile, jalgade kaarekujulisele geomeetriale ja kärgstruktuuri südamesse kinnitatud konstruktsioonikinnitustele. Kasutades aluse jaoks kaldus ristmikku, saadakse allpool kasulikku ruumi. Lõpuks ilmneb puidust soe esteetika, mida peened söögikohad väga hindavad.

Turismimagnet

In love with the wind

Turismimagnet Loss Armastatud tuulega on 20. sajandist pärit elukoht 10 aakri suuruses maastikus Ravadinovo küla lähedal, piirkonnas Strandza mäe südames. Külastage ja nautige maailmas tuntud kollektsioone, vapustavat arhitektuuri ja inspireerivaid perekonnalugusid. Lõdvestu idülliliste aedade keskel, naudi metsa- ja järveäärseid jalutuskäike ning tunne muinasjuttude vaimu.

Turismiatraktsioon

The Castle

Turismiatraktsioon Linnus on eraviisiline projekt, mis algas kakskümmend aastat tagasi 1996. aastal lapsepõlvest pärit unistusest ehitada oma loss, sama mis muinasjuttudes. Projekteerija on ka arhitekt, konstruktor ja maastiku kujundaja. Projekti põhiidee on luua pere puhkeala, nagu turismiatraktsioon.