Disainiajakiri
Disainiajakiri
Restoran Ja Baar

Kopp

Restoran Ja Baar Restorani kujundus peab olema klientidele atraktiivne. Interjöörid peavad olema vĂ€rsked ja atraktiivsed kujunduse tulevikutrendide osas. Materjalide tavatu kasutamine on ĂŒks viis, kuidas hoida kliente dekoratsioonidega kursis. Kopp on restoran, mis kujundati selle mĂ”tte jĂ€rgi. Kopp tĂ€hendab kohalikus goani keeles klaasi jooki. Joogi segamisel moodustatud mullivann visualiseeriti selle projekti kavandamisel kontseptsioonina. See kujutab mustrite genereerimise mooduli kordamise disainifilosoofiat.

Ürituste Reklaamimine

Typographic Posters

Ürituste Reklaamimine TĂŒpograafilised plakatid on 2013. ja 2015. aastal valminud plakatite kogum. See projekt hĂ”lmab tĂŒpograafia eksperimentaalset kasutamist joonte, mustrite ja isomeetrilise perspektiivi abil, mis loovad ainulaadse tajumiselamuse. KĂ”ik need plakatid kujutavad endast vĂ€ljakutset suhelda ainult tĂŒĂŒbiga. 1. Plakat Felix Beltrani 40. aastapĂ€eva tĂ€histamiseks. 2. Plakat Gestalt Instituudi 25. aastapĂ€eva tĂ€histamiseks. 3. Plakat protestiks Mehhikos kadunud 43 Ă”pilase ĂŒle. 4. Kujunduskonverentsi Passion & Design V. plakat. 5. Julian Carillo kolmteist heli.

Auto Dashcam

BlackVue DR650GW-2CH

Auto Dashcam BLackVue DR650GW-2CH on valveauto armatuurlauakaamera, millel on lihtne, kuid siiski keerukas silindriline kuju. Seadme paigaldamine on lihtne ja tÀnu 360-kraadisele pöörlemisele on see hÀsti reguleeritav. Armatuurlaua lÀhedus esiklaasile vÀhendab vibratsiooni ja pimestamist ning vÔimaldab veelgi sujuvamat ja stabiilsemat salvestust. PÀrast pÔhjalikku uurimistööd, et leida tÀiuslik geomeetriline kuju, mis vÔiks funktsioonidega harmoneeruda, valiti selle projekti jaoks silindriline kuju, mis pakkus nii stabiilsuse kui ka reguleeritavuse elemente.

Kantav Luksuskunst

Animal Instinct

Kantav Luksuskunst NYCi skulptori ja kunstmĂŒĂŒgifirma Christopher Rossi kantav luksuskunstikollektsioon Animal Instinct on loomisest inspireeritud piiratud koguses esemete seeria, mis on kunstniku enda valmistatud keerukates antiik-hĂ”bedast, 24-karaadisest kullast ja Böömi klaasist. Nutikalt hĂ€vitades piirid kunsti, ehete, haute couture'i ja luksuskujunduse vahel, teevad skulpturaalsed vööd ainulaadseid, provokatiivseid teatmeteoseid, mis viivad kehasse loomse kunsti kontseptsiooni. MĂ”jutavad, pilkupĂŒĂŒdvad ja originaalsed ajatud vĂ€itlustĂŒkid on emasloomade instinkti uurimine skulpturaalsel kujul.

Digitaalne Teisendus

Tigi

Digitaalne Teisendus Üks juuksemoodis kĂ”ige ikoonilisemaid ĂŒksusi on asumas julge sammu digitaalse asjakohasuse poole. Professionaalse dot com ja Tigi Color Copyright tootevaliku ĂŒmberkorraldamine Ă”nnestus, ĂŒhendades kunstnike loodud eritellimusel pĂ”hineva sisu, kaasaegsete fotograafide kaasamise ja veel nĂ€gemata kujundusvĂ€ljendused digitaalsesse. Peen, kuid terav kontrast tehnika ja kĂ€sitöö vahel. LĂ”puks juhendab Tigi tervislikul samm-sammulisel lĂ€henemisel tĂ”eliseks digitaalseks muutuseks 0-lt 100-le.

Teadlikkuse TÔstmise Ja Reklaamikampaania

O3JECT

Teadlikkuse TĂ”stmise Ja Reklaamikampaania Kuna privaatsest ruumist saab tulevikus vÀÀrtuslik ressurss, on praegusel ajastul oluline kĂŒsimus selle ruumi mÀÀratlemisel ja kujundamisel suurenev vajadus. O3JECT on pĂŒhendunud kraanikindla ruumi tootmisele ja reklaamimisele kui esteetiliselt meeldejÀÀv meeldetuletus teadmata tuleviku kohta. Faraday puuri pĂ”himĂ”ttel ehitatud kĂ€sitööna suletud ja juhtiv kuup kujutab endast nĂ€iliselt utoopilise toa ikoonilist materialiseerumist, mida reklaamitakse tervikliku kampaaniakujunduse kaudu.