Disainiajakiri
Disainiajakiri
Nugaplokk

a-maze

Nugaplokk LabĂŒrintnoaga plokkide kujunduse eesmĂ€rk on stimuleerida vĂ”rdselt meie vaimu- ja visuaalseid meeli. Nugade ladustamise ja korraldamise viis on ainulaadselt inspireeritud lapsepĂ”lvemĂ€ngust, mis meile kĂ”igile tuttav on. Ühendades esteetika ja funktsionaalsuse ideaalselt, tĂ€idab labĂŒrint oma eesmĂ€rki ja mis veelgi olulisem - loob meiega ĂŒhenduse, mis kutsub esile uudishimu ja lĂ”bususe emotsioone. Puhas oma vormis labĂŒrint laseb meil tunda rÔÔmu oma lihtsusest, mis teeb vĂ€hemaga palju rohkem. Just seetĂ”ttu loob labĂŒrint autentse tooteinnovatsiooni, millel on unustamatu kasutuskogemus ja sobiv vĂ€limus.

MĂŒĂŒgisalong

CHAMELEON

MĂŒĂŒgisalong Salongi teema on nĂ€itusepaiku teenindav tehnoloogia. Laes ja seintel kasutatavad tehnoloogilised jooned, mis vĂ€ljendavad kĂ”ikides salongides eksponeeritavate kingade tehnoloogiat, mida imporditakse ja toodetakse hoone kĂ”rval asuvas tehases.Laed ja seinad, mis kujundasid vabal kujul, ideaaljuhul kogudes, kasutage CAD-CAM-tehnoloogiat. Prantsusmaal valmistav Barrisol, Istanbuli Euroopa poolel valmistatavad mdf-lakkmööbel, Istanbuli Aasias valmistavad RGB Led-sĂŒsteemid ilma ripplae peal mÔÔtmise ja peaproovita .

LĂŒhter

Bridal Veil

LĂŒhter See kunst - kunsti objekt, kus tuled pĂ”levad. Avar tuba keeruka profiiliga laega, nagu kumerpilved. LĂŒhter sobib ruumi, sujuvalt esiseinest laeni. Kristall- ja valget emailiga lehed koos Ă”hukeste torude elastse painutusega loovad kogu maailmas lendava loori pildi. Kerge ja kuldse sĂ€raga lendavate lindude arvukus loob avaruse ja rÔÔmu tunde.

Lamp

the Light in the Bubble

Lamp Valgus mullis on moodne lambipirn vana hÔÔgniidi Edisoni lambipirni mĂ€lestuseks. See on pleksiklaasilehe sisse paigaldatud led-valgusallikas, mis on laseriga lĂ”igatud ja mis moodustab lambi kuju. Pirn on lĂ€bipaistev, kuid valgust sisse lĂŒlitades nĂ€ete hÔÔgniiti ja pirni kuju. Seda saab kasutada nagu rippvalgustit vĂ”i traditsioonilise pirni asendamisel.

Vedrustuslamp

Spin

Vedrustuslamp Spin, mille on kujundanud Ruben Saldana, on riputatav LED-lamp rĂ”huvalgustuseks. Selle oluliste joonte minimalistlik vĂ€ljendus, ĂŒmar geomeetria ja kuju annavad Spinile ilusa ja harmoonilise kujunduse. Selle tĂ€ielikult alumiiniumist valmistatud korpus annab kerguse ja konsistentsi, toimides samal ajal jahutusradiaatorina. Selle tasapinnaliselt paigaldatav lagi ja ĂŒlimalt Ă”huke tenor tekitavad Ă”hust hĂ”ljumise. Saadaval mustvalgena on Spin tĂ€iuslik valgusti, mida saab paigutada baaridesse, lettidesse, vitriinidesse ...

Allvalguslamp

Sky

Allvalguslamp Kerge kinnitus, mis nÀib hÔljuvat. MÔni sentimeeter lae alla paigaldatud Ôhuke ja kerge ketas. See on Sky saavutatud kujunduskontseptsioon. Sky loob visuaalse efekti, mille tÔttu valgusti ripub laest 5cm kaugusel, andes sellele valgusele isikupÀrase ja erineva stiili. Suure jÔudluse tÔttu sobib Sky kÔrgete lagedega valgustamiseks. Kuid selle puhas ja puhas disain vÔimaldab seda pidada suurepÀraseks vÔimaluseks igasuguse sisekujunduse valgustamiseks, mis soovib edastada minimaalset puudutust. LÔpuks koos disain ja etendus.