Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kohandatav KĂ”ik-Ühes Arvuti

BENT

Kohandatav KĂ”ik-Ühes Arvuti Kavandatud massikohandamise pĂ”himĂ”ttega, tĂ€ites kasutaja vajadusi masstoodangu piires paremini. Selle projekti peamine vĂ€ljakutse oli tuua vĂ€lja kujundus, mis vastaks masstootmise piires nelja kasutajarĂŒhma erinevatele vajadustele. MÀÀratletakse ja kasutatakse nende kasutajarĂŒhmade toote eristamiseks kolme peamist kohandamisĂŒksust: 1.ekraani jagamine2 .ekraani kĂ”rguse reguleerimine3.klaviatuuri-kalkulaatori kombinatsioon. Lahendusena on lisatud kohandatav teisene ekraanimoodul ja unikaalne kohandatav klaviatuuri-kalkulaatori kombinatsioon on

KinnisvarabĂŒroo

The Float

KinnisvarabĂŒroo Projekteerime selles projektis arhitektuuri, interjööri ja maastikku. Juhtum on „Kinnisvaraagentuur”, kinnisvarariigi nimi on [Sky villa], nii et mĂ”elge sellele kontseptsioonile juhtumi nimi lĂ€htepunktina. Ja projekt asub Xiameni kesklinnas, tingimused baasi ĂŒmber on ebasoodsad, seal on vanad korterid ja ehitusplats, vastas on kool, maastikku ei ĂŒmbritse. LĂ”puks tĂ”mmake kontseptsiooni [Float] abil mĂŒĂŒgikeskus 2F kĂ”rgusele ja looge oma maastik, virna tasemel bassein, nii et mĂŒĂŒgikeskusele meeldib vees hĂ”ljuda ja kĂŒlastajad kĂ€ivad ĂŒle suure pindala tiigist ja kogu mĂŒĂŒgikontori esimesel korrusel kĂ”ndige tagumistele treppidele ja minge ĂŒles mĂŒĂŒgisaali. Konstruktsioon on teraskonstruktsioon, hoonekujundus ja sisekujundus taotlevad tehnika integreerimist ja ĂŒhtsust.

Lamp

Hitotaba

Lamp Shinn Asano kujundatud ja graafilise disaini taustaga Sen on 6-osaline terasmööbli kollektsioon, mis muudab 2D-jooned 3D-vormideks. KĂ”ik tĂŒkid, sealhulgas “hitotaba lamp”, on loodud joontega, mis minimeerivad nii vormi kui ka funktsionaalsuse vĂ€ljendamiseks paljudes rakendustes, inspireerituna ainulaadsetest allikatest, nagu traditsiooniline Jaapani kĂ€sitöö ja mustrid. Hitotaba lamp on inspireeritud maalilisest vaatest Jaapani maapiirkonnale, kus riisivarre kimbud riputatakse pĂ€rast koristamist allapoole kuivama.

Maja

Geometry Space

Maja See projekt on villaprojekt, mis asub [SAC Beigan Hilli rahvusvahelises kunstikeskuses] Shanghai ÀÀrelinnas, kogukonnas on kunstikeskus, mis pakub palju kultuurilisi tegevusi, villa vĂ”ib olla kontor vĂ”i stuudio vĂ”i kodu, kogukonna vaatekeskusel on suur jĂ€rvekirurgia , see mudel asub otse jĂ€rve ÀÀres. Ehitise eripĂ€ra on siseruumideta siseruum, mis annab siseruumidele suurima varieeruvuse ja loovuse, aga ka ruumi vabaduse ja varieeruvuse, siseehituse, kujunduse tehnika on muutuvama, laiendatava geomeetria tĂ”ttu loob siseruumi, jĂ€rgides ka [kunstikeskuse] loomingulisi ideid. Split-tĂŒĂŒpi konstruktsioon ja peatrepp asuvad keset siseruumi, vasak ja parem kĂŒlg aga on split-level trepid, seega kokku viis erinevat siseruumide treppide ala, mis ruumi ĂŒhendavad.

KinnisvarabĂŒroo

The Ribbon

KinnisvarabĂŒroo Nagu nĂ€iteks "Lindi tants", avatud ruumilise mÔÔtmega, on ĂŒldine ruum valge, kasutage mööbli postituse mĂ”istet, kujundage ruumiga ĂŒhendav suhe, kĂ”ige erilisem on seina ja kapi suhe, integreerimine laud lae ja maapinnaga, katkestage osa ebaregulaarse geomeetria jĂ€rgi tahtlikult, see mitte ainult ei hĂ”lma tala ĂŒlemÀÀraseid defekte, vaid nĂ€itab ka tĂ€napĂ€evast tegelikku kontseptsiooni, nĂ€idates valguse peegelduse kaudu kĂ”vera stiilis abstraktset ideed paelast.

Teatri Tool

Thea

Teatri Tool MENUT on disainistuudio, mis on keskendunud lastele mĂ”eldud kujundusele ja mille selge eesmĂ€rk on silda lĂŒkata tĂ€iskasvanutele mĂ”eldud disainiga. Meie filosoofia on pakkuda uuenduslikku visiooni kaasaegse pere eluteelt. Esitleme teatri tooli THEA. Istuge maha ja maalige; loo oma lugu; ja helistage oma sĂ”pradele! THEA fookuspunkt on tagaosa, mida saab kasutada lavana. Alumises osas on sahtel, mis avati peites tooli tagakĂŒlje ja vĂ”imaldades nukuteatajal teatavat privaatsust. Lapsed leiavad sahtlist sĂ”rmede nukud, et koos oma sĂ”pradega lavale nĂ€idata.