Disainiajakiri
Disainiajakiri
Led-Televisioon

XX240 BMS SNB LED TV

Led-Televisioon XX240 LED-teleseriaalides on 32 ", 39", 40 ", 42", 47 ", 50" kÔige soodsamast keskmise suurusega ja kÔrgeima segmendi suure kujundusega televiisorid, millel on sama kujundusidee ja mis pakuvad mitmeid vÔimalusi. Kuvari kujundus kuulub samuti tootmisettevÔttele ja see on kokku pandud BMS-i metoodika abil. Ekraanimetall on vÀrvitud kvaliteetse vÀrviga, kuna kujundus jÀtab ilma raamita ja ainult raamib selle tagakaane seina paksusega. Seega tundub, et telerit katab ainult Ôhuke raam ja allpool olev valgustatud logoala.

Led-Tv

XX250

Led-Tv Vesteli ÀÀristeta teleseriaal, mis on paigutatud tarbeelektroonika vĂ€ga tipptasemel segmenti. Alumiiniumist raam hoiab ekraani peaaegu nĂ€htamatu Ă”hukese raamina. LĂ€ikiv Ă”huke raam annab tootele ĂŒlekĂŒllastunud turul ainulaadse imago. Ekraan erineb drastiliselt tavalistest LED-teleritest, kuna selle terviklik lĂ€ikiv ekraanipind on Ă”hukese metallraami sisse pandud. Ekraani all olev lĂ€ikiv alumiiniumosa loob tĂ”mbepunkti, eraldades teleri lauaplaadist.

Led-Televisioon

XX265

Led-Televisioon Plastikapi kujundus eristub tavapĂ€rastest mudelitest, logo ja visuaalse illusiooni saamiseks on ekraani alla jĂ€etud ĂŒldine tekstuur ja lĂ€ikiv pind. SĂ”ltuvalt BMS-i tootmismeetodist on mudel vĂ€ga tasuv, kuid omab siiski disaini puudutust. Lauaplaadi kujundus on pideva kujuga, mis voolab pubist lĂ€bi kroomitud efektiriba. Nii tĂ€iendavad nii kapi kujundus kui ka aluse kujundus ĂŒksteist.

Avalik Linnamööbel On TÀnavamööbli

Eye of Ra'

Avalik Linnamööbel On TĂ€navamööbli Selle kujunduse eesmĂ€rk on ĂŒhendada iidne Egiptuse ajalugu disaini futuristliku voolava metoodikaga. See on Egiptuse kĂ”ige ikoonilisema religioosse tööriista sĂ”nasĂ”naline tĂ”lge tĂ€navamööbli vedelaks vormiks, mis vĂ”tab arvesse voolava stiili omadusi, kus ei soovitata kindlaid kujundeid ega kujundust. Silm esindab nii meessoost kui ka naissoost kaaslasi jumala Ra kuulutamisel. SeetĂ”ttu on tĂ€navamööbel esitatud vastupidavas kujunduses, mis sĂŒmboliseerib mehelikkust ja tugevust, samas kui selle kĂ”verjooneline vĂ€limus kujutab naiselikkust ja graatsilisust.

Digitaalne Videolevi

Avoi Set Top Box

Digitaalne Videolevi Avoi on Vesteli ĂŒks uuemaid nutitelefoni, mis pakub telerite jaoks peamiselt digitaalset ringhÀÀlingutehnoloogiat. Avoi kĂ”ige olulisem tegelane on "varjatud ventilatsioon". Varjatud ventilatsioon vĂ”imaldab luua ainulaadseid ja lihtsaid kujundusi. Avoi abil saab lisaks digitaalkanalite vaatamisele HD-kvaliteediga kuulata ka muusikat, vaadata filme ning vaadata teleriekraanil fotosid ja pilte, samal ajal neid faile UI-menĂŒĂŒ kaudu juhtides. Avoi operatsioonisĂŒsteem on Android V4.2 Jel

Linna Uuendamine

Tahrir Square

Linna Uuendamine Tahriri vĂ€ljak on Egiptuse poliitilise ajaloo selgroog ja seetĂ”ttu on selle linnakujunduse taaselustamine poliitiline, keskkonnaalane ja sotsiaalne soov. Üldplaan hĂ”lmab osa tĂ€navate sulgemist ja nende liitmist olemasoleva vĂ€ljakuga liiklusvoogu hĂ€irimata. SeejĂ€rel loodi Egiptuse tĂ€napĂ€evase poliitilise ajaloo tĂ€histamiseks kolm projekti, mis hĂ”lmasid puhke- ja Ă€rifunktsioone ning mĂ€lestusmĂ€rki. Kavas vĂ”eti arvesse piisavalt ruumi jalutamiseks ja istumiskohtadeks ning rohelise ala kĂ”rge suhtarv linna vĂ€rvi tutvustamiseks.