Disainiajakiri
Disainiajakiri
Ujuv Kuurort Ja Merevaatlus

Pearl Atlantis

Ujuv Kuurort Ja Merevaatlus Ujuv jätkusuutlik kuurort ja merevaatluskeskus, mis asub peamiselt Cagayan Ridge'i mere bioloogilise mitmekesisuse koridoris, Sulu meres (umbes 200 km Puerto Princesast ida pool, Palawani rannikut ja 20 km põhja pool Tubbataha riffide looduspargi perimeetrit), on see meie riigi vajaduste rahuldamiseks selleks, et suurendada inimeste teadlikkust meie mere bioloogilise mitmekesisuse säilitamisest, ehitades monumentaalse turismimagneti, mille abil meie riik, Filipiinid, on kergesti tuntud.

Multifunktsionaalne Tool

charchoob

Multifunktsionaalne Tool Toote kuubikujuline vorm hoiab selle stabiilsena ja kõigis suundades tasakaalus. Lisaks on toote kolmesuunaline kasutamine formaalses, mitteametlikus ja sõbralikus käitumises võimalik ainult toolide 90-kraadise pööramisega. See toode on konstrueeritud viisil, mis hoiab võimalikult kerget (4 kg), võttes arvesse selle funktsionaalsuse kõiki aspekte. See eesmärk on saavutatud, valides kerged materjalid ja poolraamid, et hoida toote kaal võimalikult madal.

40-Tollised Led-Telerid

GlassOn

40-Tollised Led-Telerid See on raamita disainikollektsioon, erineva suurusega klaaselemendiga, erineva suurusega disainlahendustega. Klaasi läbipaistvusega loodud elegants jätkub tänu metallide viimistlusele, mis ümbritseb ekraani suurtes suurustes. Ilma harjunud plastikust esikaane ja ilma raamita on disain seotud virtuaalse maailma ja vaatajaskonnaga järsult vähendatud paksusega 40 ", 46" ja 55 "toodetes. Kogu klaasist esikülge hoidev metallraam parandab disaini kvaliteeti täpsete ühendusdetailide abil. erinevad materjalid.

Digiboks

T-Box2

Digiboks T-Box2 on uus tehniline seade Interneti, multimeedia ja kommunikatsiooni integreerimiseks ning pakub kodukasutajatele mitmekesiseid interaktiivseid teenuseid, sealhulgas massilist Interneti-sisu esitamist ja HD-videokõnesid. Ühendades STB pere telerikeskkonnas teleriga, saab kasutaja ühise teleri kiireks nutikaks teleriks muuta, mis pakub perekasutajatele suurepärast AV-meelelahutuse kogemust.

Vannitoamööbel

Sott'Aqua Marino

Vannitoamööbel Sott'Aqua Marino kollektsioon koos loominguliste üksikasjadega veealusest maailmast kuni vannitubadeni pakub luksust kujundada oma vannituba, kasutades laia valikut modulatsioonivalikuid.Sott'Aqua Marino suudab pakkuda igale inimesele ainulaadset disainikäsitlust vannituba oma paindlikkusega kasutamiseks ühe- või kahekordsete valamukappidega.Ripuga seinale kinnitatud ümaral peeglil on ka varjatud valgustussüsteem. Ratastel olev seedripüstol töötab ka pesukorvina.

Hd-Levi Toetav 47 "led-Teler

Triump

Hd-Levi Toetav 47 "led-Teler Konstruktivistlikud lähenemisviisid, mis stimuleerivad klanitustunnet, on meie inspiratsiooniks olnud kenad servad. Kujundaja soovis toita vaatajaskonna happelisi ja visuaalseid meeli illusioonidega, mis on loodud erinevate materjalidega nagu klaas, lehtmetall, kroomkattega pinnad ja valge tuli.