Disainiajakiri
Disainiajakiri
Soengu Kujundus Ja Kontseptsioon

Hairchitecture

Soengu Kujundus Ja Kontseptsioon HAIRCHITECTURE tuleneb juuksuri - Gijo ja arhitektide rühma - FAHR 021.3 vahelisest assotsiatsioonist. Euroopa kultuuripealinna 2012. aasta Guimaraes motiveerituna pakuvad nad välja idee ühendada kaks loovat metoodikat, Arhitektuur ja Soeng. Brutalistliku arhitektuuriteemaga on tulemuseks hämmastav uus soeng, mis tähistab muutumist juuksed absoluutses ühenduses arhitektuuriliste struktuuridega. Esitatud tulemused on julge ja eksperimentaalse iseloomuga ning tugeva tänapäevase tõlgendusega. Meeskonnatöö ja osavus olid üliolulised, et muuta nägu tavaliseks juuksed.

Elukoht

Cheung's Residence

Elukoht Elukoha kujundamisel on silmas peetud lihtsust, avatust ja looduslikku valgust. Hoone jalajälg peegeldab olemasoleva platsi piirangut ja ametlik väljendus on mõeldud puhtaks ja lihtsaks. Hoone põhjaküljel asuvad aatrium ja rõdu, mis valgustavad sissepääsu ja söögituba. Lükandaknad on hoone lõunapoolses otsas, kus elutuba ja köök peavad maksimaalselt tagama loodusliku valguse ja tagama ruumilise paindlikkuse. Projekteerimisideede edasiseks tugevdamiseks pakutakse kogu hoones katuseaknaid.

Mitmeotstarbeline Laud

Bean Series 2

Mitmeotstarbeline Laud Selle laua kujundasid Bean Buro põhimõttelised disainerid Kenny Kinugasa-Tsui ja Lorene Faure. Projekt on inspireeritud prantsuse kõverate vingerdavatest kujunditest ja pusle-pusledest ning see on kontoriruumide keskne osa. Üldine kuju on parukaid täis, mis on dramaatiline lahkumine traditsioonilisest ametlikust ettevõtte konverentsilaualt. Laua kolme osa saab ümber kujundada erinevateks üldkujudeks, et varieerida istekohtade paigutust; pidev muutuste olek loob loomingulisele kontorile mängulise õhkkonna.

Ajutine Teabekeskus

Temporary Information Pavilion

Ajutine Teabekeskus Projekt on mitmeotstarbeline ajutine paviljon Londonis Trafalgaris mitmesuguste funktsioonide ja ürituste jaoks. Kavandatud struktuur rõhutab "ajutisuse" mõistet, kasutades peamise ehitusmaterjalina ringlussevõtu mahuteid. Selle metallilise olemuse eesmärk on luua kontrastsed suhted olemasoleva ehitisega, mis tugevdab kontseptsiooni üleminekutunnet. Samuti on hoone ametlik väljendus korrastatud ja paigutatud juhuslikult, luues kohapeal ajutise orientiiri, et meelitada visuaalset suhtlemist hoone lühikese eluea jooksul.

MĂĽĂĽgisalong, JaemĂĽĂĽk, Raamatupood

World Kids Books

Müügisalong, Jaemüük, Raamatupood Kohaliku ettevõtte inspireerituna jätkusuutliku ja täielikult toimiva väikese jalanumbriga raamatupoe loomiseks kasutas RED BOX ID „avatud raamatu” mõistet uhiuue jaekaubanduskogemuse kujundamiseks, mis toetab kohalikku kogukonda. Kanadas Vancouveris asuv World Kids Books on esimene müügisaal, teine jaekauplus ja kolmas veebipood. Värvide julge kontrast, sümmeetria, rütm ja popp tõmbavad inimesi sisse ja loovad dünaamilise ja lõbusa ruumi. See on suurepärane näide sellest, kuidas sisekujunduse abil saab äriideed täiustada.

Käekott, Õhtukott

Tango Pouch

Käekott, Õhtukott Tango kott on silmapaistev kott, millel on tõeliselt uuenduslik disain. See on käevõru käepidemega kantav kunstiteos, mis võimaldab teil oma käed vabad olla. Sees on piisavalt ruumi ja kokkuklapitav magneti sulgurkonstruktsioon annab ootamatu hõlpsa ja laia avamise. Pouch on valmistatud pehme vahatatud vasikanahaga käepideme uskumatult meeldiva puudutuse ja puffy-külgmiste sisetükkide vahel, vastandades seda tahtlikult nn klaasitud nahast valmistatud konstrueeritumale põhikorpusele.