Disainiajakiri
Disainiajakiri
Ă•ppekeskus

STARLIT

Õppekeskus Starliti õppekeskus on mõeldud 2–6-aastastele lastele etenduskoolituse läbiviimiseks lõõgastavas õpikeskkonnas. Hongkongi lapsed õpivad suure surve all. Vormi ja ruumi võimendamiseks läbi paigutuse ja erinevatele programmidele sobivaks rakendamiseks rakendame Vana-Rooma linnaplaneeringut. Ringikujulised elemendid on tavalised piki kiirgavaid käsivarsi telje paigutuses, et klassiruum ja ateljeed aheldada kahe erineva tiibu vahel. Selle õppekeskuse eesmärk on luua ülima avarusega veetlev õhkkond.

Kummut

shark-commode

Kummut Kummut ühendatakse avatud riiuliga ja see annab liikumistunde ning kaks osa muudavad selle stabiilsemaks. Erinevate pinnaviimistluste ja värvitoonide kasutamine võimaldab luua erinevaid meeleolusid ja seda saab paigaldada erinevate interjööride vahel. Suletud kummut ja avatud riiul annavad illusiooni elusolendist.

Kontorikujundus

Brockman

Kontorikujundus Mäetööstuses tegutseva investeerimisühinguna on tõhusus ja tootlikkus ärirutiini põhiaspektid. Kujundus oli algselt inspireeritud loodusest. Veel üks inspiratsioon, mis disainis ilmneb, on rõhk geomeetrial. Need põhielemendid olid disainilahenduste esirinnas ja neid tõlgiti visuaalselt vormi ja ruumi geomeetriliste ja psühholoogiliste arusaamade abil. Maailmatasemel ärihoone prestiiži ja maine hoidmiseks sünnib klaasi ja terase abil ainulaadne ettevõtte areen.

Laud

Minimum

Laud Tootmisel ja transportimisel väga kerge ja lihtne. See on väga funktsionaalne disain, ehkki väliselt on see väga kerge ja ainulaadne. See seade on täielikult lahti monteeritav seade, mida saab suvalises kohas lahti võtta ja kokku panna. Pikkust saab valmistada kombineeritult, kuna see võib olla puit-metalljalad, mis on kokku pandud metallist pistikute kaudu. Jalade vormi ja värvi saab vastavalt vajadusele muuta.

Istekoht Transiitreisijatele

Door Stops

Istekoht Transiitreisijatele Door Stops on disainerite, kunstnike, ratturite ja kogukonna elanike koostöö, et täita tähelepanuta jäetud avalikud ruumid, näiteks transiidipeatused ja vabad partiid, istumisvõimalustega, et muuta linn meeldivamaks kohaks. Ühikutele on kavandatud pakkuda olemasolevale ohutumat ja esteetiliselt meeldivat alternatiivi. Sellega on infundeeritud kohalike kunstnike tellitud suured avaliku väljapaneku väljapanekud, mis pakuvad sõitjatele hõlpsasti tuvastatavat, turvalist ja meeldivat ooteala.

Kapp

Deco

Kapp Üks kapp rippus teise kohal. Väga ainulaadne disain, mis võimaldab mööblil mitte ruumi täita, kuna kastid ei seisne põrandal, vaid ripuvad. Seda on väga mugav kasutada, kuna karbid jagunesid rühmade kaupa ja selliselt on see kasutajale väga mugav. Materjalide värvivariant on saadaval.