Disainiajakiri
Disainiajakiri
Notsu Pank

DEEPE

Notsu Pank Objekt on notsu pank. Ainulaadne karakterikujuline välimus ühendab endas kallid, prestiižikad ehted, milledest on armas ja lahke ning pereliikmete pidevast kohalolekust, rahakogumisel on väga funktsionaalsed omadused. Kuid silmapaistvam DeePee funktsioon - lisaks standardfunktsioonidele, mis täiuslikult vastavad - on see, et uus sõnastus, ainulaadne ja üksteist täiendav kontekstuaalne juveel on kogu eksklusiivne kodu.

Noahoidja

Only Right Here

Noahoidja Alates kaheteistkümnendast sajandist dokumenteeriti esimesed härjavõitlused näitlemise või avaliku vaatemänguna. Tänapäeval on inimeste teadvuse ärkamine sümptom üldisest globaalsest hinnangust, olles jumaliku olemuse osalised, oleme tervik. "Ainult siinsamas" sümboliseerib uut ajajärku, kus toimub agressiivse tegevuse väljasuremine, kehastades endisele kultuuripühale, ja suurt evolutsiooni sammu humanistlikul tasandil.

Kasvav Lamp

BB Little Garden

Kasvav Lamp Selle projekti eesmärk on toetada seda uut kasutusviisi, mis pakub täielikku sensoorse toiduvalmistamise kogemust. BB Väike aed on kiirgav kasvav lamp, mis soovib aromaatsete taimede köögis asuvat kohta uuesti üle vaadata. See on selgete joontega köide kui tõeline minimalistlik objekt. Klanitud disainilahendust on eriti uuritud, et see sobiks erinevate sisekeskkondadega ja annaks köögile erilise märkuse. BB väike aed on taimedele raamistik, selle puhas joon suurendab neid ega häiri lugemist.

Disainistuudio Koos Galeriiga

PARADOX HOUSE

Disainistuudio Koos Galeriiga Jagatud laohoonest saanud šikk multimeediumdisainistuudio Paradox House leiab täiusliku tasakaalu funktsionaalsuse ja stiili vahel, kajastades samas omaniku ainulaadset maitset ja eluviisi. Sellega loodi silmatorkav puhaste nurgeliste joontega multimeediumistuudiostuudio, mis tutvustab mezzanine'il silmapaistvat kollase tooniga klaasist kasti. Geomeetrilised kujundid ja jooned on kaasaegsed ja aukartust äratavad, kuid maitsekalt tehtud, et tagada ainulaadne tööruum.

Külglaud

una

Külglaud sujuv integratsioon on una tabeli põhiolemus. karastatud klaaspinna hälliks on kokku kolm vahtravormi. Materjalide ja nende võimaluste intensiivse kaalumise tulemus, vastupidav, kuid samas õhulise välimusega ja uskumatult kerge, on see tasakaalukuse ja armu kehastus.

Naiste Rõivaste Kollektsioon

The Hostess

Naiste Rõivaste Kollektsioon Daria Zhiliaeva lõpetanud kollektsioon käsitleb naiselikkust ja mehelikkust, tugevust ja haprust. Kogumiku inspiratsioon pärineb vanast muinasjutust vene kirjandusest. Vasemägi perenaine on vana vene muinasjutu kaevurite võlupatroon. Selles kollektsioonis näete kaevanduste vormiriietusest inspireeritud sirgjoonte kaunist abielu ja Venemaa rahvariiete graatsilisi köiteid. Meeskonna liikmed: Daria Zhiliaeva (disainer), Anastasiia Zhiliaeva (disaini assistent), Ekaterina Anzylova (fotograaf)