Disainiajakiri
Disainiajakiri
Kalender

NISSAN Calendar 2013

Kalender Igal aastal koostab Nissan kalendri oma kaubamĂ€rgi sildil “PĂ”nevus erinevalt teistest”. 2013. aasta versioon on tĂ€idetud silmailu ja ainulaadsete ideede ja piltidega koostöös tantsumaalikunstniku SAORI KANDAga. KĂ”ik kalendris olevad pildid on tantsumaalikunstniku SAORI KANDA tööd. Ta kehastas Nissani sĂ”iduki inspiratsiooni oma maalides, mis olid otse joonistatud stuudiosse asetatud horisontaalsele kardinale.

DuĆĄĆĄ

Rain Soft

DuĆĄĆĄ Looduses olev jugavaatlus vĂ”ib meelitada kĂ”iki ja seda vaadates vĂ”i all duĆĄĆĄi all kĂ€ies saab lÔÔgastava raie luua. Nii oli vaja majade ja korterite sees oleva juga lÔÔgastavat stseeni simuleerida, nii et inimene saaks kogeda duĆĄi all kĂ€imise rÔÔmu kodus juga all. Selles disainis on kahte tĂŒĂŒpi pritsmeid. RusikareĆŸiim: vee tihedus vĂ”i kontsentratsioon on keskel ja keha saab pesta Teine reĆŸiim: Vesi valatakse rĂ”nga ĂŒmbritsevasse kohta vertikaalselt ja vĂ”ib kasutada ĆĄampooni ning teda ĂŒmbritseb veesein ja see sein vĂ”ib ole l

Voldik

NISSAN CIMA

Voldik ・ Nissan ĂŒhendas kĂ”ik oma kaasaegsed tehnoloogiad ja tarkused, suurepĂ€rase kvaliteediga interjöörimaterjalid ja Jaapani viimistletud kunsti (jaapani keeles „MONOZUKURI”), et luua vĂ”rreldamatu kvaliteediga luksus sedaan - uus CIMA, Nissani ĂŒksildane lipulaev.・ See broĆĄĂŒĂŒr on mĂ”eldud mitte ainult CIMA tooteomaduste tutvustamiseks, vaid ka selleks, et tutvustada publikule Nissani enesekindlust ja uhkust oma viimistletud meisterlikkuse ĂŒle.

Kalli Televiisor

La Torre

Kalli Televiisor Sellel kujundusel pole kuvarit hoidvat esikaant. Telerit hoiab ekraanipaneeli taha peidetud tagakapp. Kuvarit ĂŒmbritsevat eloksaalset Ă”hukest bezeli kasutatakse lihtsalt kosmeetilise illusiooni jaoks. KĂ”igil neil pĂ”hjustel on tavalisest televiisorist erinevalt vaid domineeriv element kuvar. Eiffeli torn on La Torre'i inspiratsiooniallikas. MĂ”ned neist kahest peamisest sarnasusest on oma aja reformist ja sama kĂŒlgvaade.

NĂ€rimiskummi Pakendi Kujundus

ZEUS

NĂ€rimiskummi Pakendi Kujundus NĂ€rimiskummi pakendikujundused. Nende kujunduse idee on "tundlikkuse stimuleerimine". Toodete sihtmĂ€rgid on kahekĂŒmnendates mehed ja need uuenduslikud kujundused aitavad neil kauplustes tooteid vaistlikult valida. Peamised visuaalid vĂ€ljendavad looduslike nĂ€htuste tĂ€helepanuvÀÀrset maailmapilti, mis on seotud iga maitsega. THUNDER SPARK on aromaatne ja vĂ”luv maitse, SNOW STORM kĂŒlmutamiseks ja tugev jahutav maitse ning RAIN SHOWER niiske, mahlase ja vesise maitse maitsmiseks.

42-Tolline Bms Led-Televiisor

Agile

42-Tolline Bms Led-Televiisor AGILE LED-televiisor on loodud rĂ”hutama ekraanil kuvatavat pilti kitsa raamiga ja pĂŒĂŒdma TV-trendi Ă”hukese vĂ€ljanĂ€gemisega. Ekraani ĂŒmbritseva Ă”hukese ÀÀre teravus tagab erineva peegelduse ja valguse heleduse pinnal, mille tulemuseks on disaini kergus. See mĂ”jutab ka teleri aluse kujundust. Metallist viimistluspinnad mate-plastiliste jalgade ja poollĂ€bipaistva jalakaelaga viiakse teleriga sama eesmĂ€rgi poole. AGILE kohandamise osaks on vĂ€rvilised lĂ€bipaistvad lÀÀtsed.