Disainiajakiri
Disainiajakiri
SÔrmus

Pollen

SĂ”rmus Iga teos on loodusliku fragmendi tĂ”lgendus. Loodusest saab ettekujutus ehetele elu andmiseks, mĂ€ngides tekstuuridega tulesid ja varje. Selle eesmĂ€rk on pakkuda interpreteeritud kujuga ehteid, nagu loodus kujundaks neid oma tundlikkuse ja sensuaalsusega. KĂ”ik tĂŒkid on valmistatud kĂ€sitööna, et parandada ehte tekstuure ja eripĂ€ra. Stiil on puhas, et jĂ”uda taimsesse ainesse. Tulemus annab tĂŒkile nii ainulaadse kui ka ajatu, sĂŒgavalt loodusega seotud.

Individuaalne Kodune Termostaat

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Individuaalne Kodune Termostaat Nutitelefoni termostaat on minimalistlik, elegantne disain, mis on vastuolus traditsiooniliste termostaadikujundustega. LĂ€bipaistev kuup muutub hetkega valgest vĂ€rviks. Peate vaid rakendama ĂŒhte seadme tagakĂŒljel olevast viiest vahetatavast vĂ€rvifilmist. Pehme ja kerge vĂ€rv annab Ă”rna originaalsuse. FĂŒĂŒsiline suhtlus hoitakse minimaalsena. Lihtne puudutus vĂ”imaldab temperatuuri muuta, samal ajal kui kĂ”ik muud juhtnupud on tehtud kasutaja nutitelefonist. E-tindi ekraan valitakse selle vĂ”rratu kvaliteedi ja minimaalse energiatarbimise tĂ”ttu.

Kujutav Kunst

Loving Nature

Kujutav Kunst Loodust armastav on kunstiteoste projekt, mis vihjab armastusele ja looduse austamisele, kĂ”igile elusolenditele. Igal maalil pöörab Gabriela Delgado erilist rĂ”hku vĂ€rvile, valides lopsaka, kuid lihtsa viimistluse saavutamiseks hoolikalt elemendid, mis segunevad harmooniaga. Uurimistöö ja tema tĂ”eline armastus disaini vastu annab sellele intuitiivse vĂ”imaluse luua erksaid vĂ€rvilisi tĂŒkke tĂ€ppielementidega, mis ulatuvad fantastilisest kuni leidlikeni. Tema kultuur ja isiklikud kogemused kujundavad kompositsioonid ainulaadseteks visuaalseteks narratiivideks, mis kindlasti kaunistavad igasuguse atmosfÀÀri looduse ja rÔÔmsameelsusega.

Kohandatavad Ehted

Gravity

Kohandatavad Ehted Kui 21. sajandil on kĂ”rgtehnoloogia, uute materjalide vĂ”i ÀÀrmuslike uute vormide kasutamine uuenduste tegemiseks sageli kohustuslik, siis Gravity tĂ”estab vastupidist. Gravitatsioon on kohandatavate ehete kollektsioon, milles kasutatakse ainult keermestamist, vĂ€ga vana tehnikat ja gravitatsiooni, ammendamatut ressurssi. Kollektsioon koosneb suurest hulgast mitmesuguse kujundusega hĂ”bedast vĂ”i kullast. IgaĂŒks neist vĂ”ib olla seotud pĂ€rlite vĂ”i kivide ahelate ja ripatsitega. Kollektsioon on erinevate ehete lĂ”pmatus.

Lamp

Schon

Lamp Selle ainulaadse lambi valgusallikad on paigutatud kogu kuju keskele, nii et see valgustab pehmet ja ĂŒhtlast valgusallikat. Heledad pinnad on pĂ”hikorpusest eraldatavad, nii et lihtne kere kuju madalamate osadega pluss energiasÀÀst madala elektritarbimise kaudu annab sellele lisafunktsiooni. Ka puudutatav korpus valguse sisse vĂ”i vĂ€lja lĂŒlitamiseks on selle ainulaadse valguse veel ĂŒks tĂ€napĂ€evane omadus. VĂ€ljendus pĂ”hjustab erinevusi valgustuses ja lambi valgustus on kujundatud. Enamik valgust tuleb lampidest, nii et vaataja seda valgust Ă€ra ei kasuta. Ilus elada.

Romaan

180Âș North East

Romaan "180Âș kirde-ida" on 90 000 sĂ”na seiklusjutustus. See rÀÀgib tĂ”estisĂŒndinud teekonna, mille Daniel Kutcher tegi lĂ€bi Austraalia, Aasia, Kanada ja Skandinaavia 2009. aasta sĂŒgisel, kui ta oli 24. Integreeritud teksti pĂ”hiosa, mis rÀÀgib loo sellest, mida ta reisi ajal lĂ€bi elas ja Ă”ppis. , fotod, kaardid, ekspressiivne tekst ja video aitavad lugeja seiklusse sulanduda ning annavad parema ĂŒlevaate autori isiklikest kogemustest.